خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات نوزاد یک‌روزه با توسط اورژانس هوایی در کردستان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 20:30
رئییس اورژانس استان کردستان از نجات نوزاد یک روزه توسط اورژانس از مریوان به سنندج خبر داد.
اورژانس،هوايي،مريوان،مأموريت،كردستان،منتقل،بيمارستان

بابک هدائی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به انجام یک مأموریت حیاتی توسط اورژانس هوایی استان اظهار کرد: امروز شنبه نهم مهرماه، به دنبال درخواست بیمارستان بوعلی مریوان، نوزاد دختر یک‌روزه کە در 28 هفته با دیسترس تنفسی شدید متولد شده بود، با تلاش خستگی‌ناپذیر کادر پرواز اورژانس هوایی از مریوان به سنندج منتقل شد.
وی افزود: این نوزاد که نیازمند بستری فوری در بخش NICU بود، با هدایت پزشک معالج و همراهی تیم اورژانس هوایی و کارشناس توانمند اورژانس هوایی، جهت بستری در بخش NICU بیمارستان بعثت از مریوان به سنندج منتقل شد.
رئیس اورژانس استان کردستان گفت: این عملیات، 43مین مأموریت اورژانس هوایی استان در سال جاری و 624مین مأموریت از زمان راه‌اندازی بالگرد اورژانس در کردستان به شمار می‌رود.
هدائی همچنین از نجات یک شهروند سنندجی از مرگ خاموش به دنبال اعلام مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن خبر داد و عنوان کرد: این خانم 41ساله بر اثر نشت گاز به بیمارستان منتقل و مورد مراقبت قرار گرفت.
انتهای پیام/481