خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یانیس: هنوز پای باکس ایستاده‌ام/ بدون رقابت برای قهرمانی نمی‌مانم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 17:34
ستاره یونانی تیم بسکتبال میلواکی باکس که به دلیل ابتلا به کووید-19 در آغاز اردوی پیش فصل تیمش حضور ندارد در نشست خبری آنلاین تأکید کرد که همچنان به باکس متعهد است و تیمش را بسیار خطرناک توصیف کرد.
تيم،باكس،تابستان،يانيس،ميلواكي،قهرماني،دست،تيمي،خبري

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یانیس آنتتوکومپو روز دوشنبه از منزل خود در نشست خبری تیم بسکتبال میلواکی باکس حاضر شد و در اظهاراتی که دلگرمی هواداران محسوب می‌شود گفت: تمام‌قد پای تیم ایستاده‌ام.
به هم‌تیمی‌هایم ایمان دارم و ما تیمی بسیار، بسیار خطرناک هستیم.
او تأیید کرد که در تابستان بار دیگر آینده خود با باکس را مورد بازنگری قرار داده اما افزود این موضوع جدیدی نیست: هر تابستان همین‌طور است.
من همیشه گفته‌ام می‌خواهم در تیمی باشم که به من شانس قهرمانی بدهد.
این اولین بار نیست.
همین فکر را سال گذشته، دو سال پیش، حتی پنج سال پیش داشتم.
این هیچ‌وقت تغییر نمی‌کند.
هدفم رقابت با بهترین‌ها و کسب دوباره جام قهرمانی است.
یانیس که تابستان امسال همراه تیم ملی یونان به مدال برنز یوروبسکت دست یافت، آن دستاورد را «بزرگ‌ترین موفقیت زندگی» خود دانست و گفت حالا همان احساس را در میلواکی می‌خواهد تکرار کند.
مدیریت باکس در تابستان برای تقویت تیم دست به تغییرات بزرگی زد؛ از جمله کنار گذاشتن دیمین لیلارد برای آزادسازی فضا در سقف دستمزد و جذب مایلز ترنر از ایندیانا.
با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند در صورت شروع ضعیف فصل، شایعات درباره آینده آنتتوکومپو دوباره شدت خواهد گرفت.
تنش دیگری هم در نشست خبری نمایان شد؛ جایی که وس ادنز، مالک باکس، گفت در ماه ژوئن جلسه‌ای با یانیس داشته و از تعهد او مطمئن شده است اما آنتتوکومپو ساعتی بعد در پاسخ به پرسشی درباره آن جلسه اظهار داشت: چنین دیداری را به خاطر نمی‌آورم.
با این وجود، کاپیتان یونانی تیم باکس بار دیگر تصریح کرد که علاقه زیادی به زندگی در میلواکی و بزرگ کردن خانواده‌اش در این شهر دارد اما خط قرمز او روشن است: اگر احساس کند تیم، توانایی رقابت برای قهرمانی را از دست داده، راه دیگری را انتخاب خواهد کرد.
انتهای پیام/