خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صفرزاد یک صدم ثانیه کم آورد و نقره گرفت - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 16:57
هاجر صفرزاده موفق به کسب مدال نقره در فینال دوی 400 متر در رقابت های پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد.
مدال،صفرزاده،نقره،هاجر،صالحي،كاروان،الهام

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پنجمین روز از دوازدهمین دوره رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان در هند، عصر امروز (چهارشنبه) با برگزاری فینال دوی 400 متر بانوان در کلاس T12 پیگیری شد.
در این رقابت هاجر صفرزاده ملی‌پوش کشورمان و دارنده مدال نقره بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس، با حریفانی از کشورهای چین، روسیه و ونزوئلا رقابت کرد و در پایان، با ثبت زمان 56.39 ثانیه به مقام نایب قهرمانی دست یافت و صاحب نقره شد.
این مدال در حالی به دست آمد که صفرزاده تا لحظاتی پایانی نفر اول بود، اما دونده اهل روسیه در آخرین لحظه از او جلو زد و با اختلاف یک صدم ثانیه به مقام نخست رسید.
این هفتمین مدال کاروان ایران در مسابقات جهانی پارادوومیدانی محسوب می‌شود.
کاروان کشورمان تاکنون دو مدال طلا توسط «امیرحسین علیپور» و «الهام صالحی»، دو مدال نقره توسط «مهدی اولاد» و «هاجر صفرزاده» و سه برنز توسط «امان‌الله پاپی»، «الهام صالحی» و «زینب مرادی» کسب کرده است.
انتهای پیام/