خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت شاخص کل بورس در روز صعود صندوق‌های طلا - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 12:53
شاخص کل بورس تهران امروز با افت نزدیک به 7 هزار واحدی به سطح 2 میلیون و 728 هزار واحد رسید.
شاخص،طلا،واحد،1,،معاملات،منفي،تومان،بازار،توجه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه) با افت 6 هزار و 968 واحدی معادل 0.24 درصد در سطح 2 میلیون و 728 هزار و 484 واحد قرار گرفت.
همچنین شاخص هم‌وزن نیز با کاهش 5 هزار و 165 واحدی معادل 0.64 درصد به رقم 803 هزار و 81 واحد رسید که نشان‌دهنده فشار عرضه در کلیت بازار بود.
امروز ارزش معاملات خرد سهام به حدود 13,207 میلیارد تومان رسید که همچنان بیانگر رکود نسبی در جریان دادوستدهای بازار است.
برآیند ورود و خروج پول حقیقی نیز منفی 1,275 میلیارد تومان و برآیند پول هوشمند منفی 1,241 میلیارد تومان به ثبت رسید.
در میان صنایع، صندوق‌های مبتنی بر طلا با رشد حدود 3 درصدی در صدر توجه معامله‌گران قرار گرفتند.
رشد این صندوق‌ها همزمان با افزایش بهای جهانی طلا رخ داد؛ به‌طوری که قیمت هر اونس طلا با توجه به نگرانی‌ها درباره تعطیلی دولت آمریکا و بحران بودجه این کشور، در آستانه 3,900 دلار قرار گرفت.
از نظر نمادهای اثرگذار، فولاد مبارکه اصفهان با بیشترین اثر مثبت به اندازه 5,248 واحد در رشد شاخص نقش داشت و پس از آن فملی نیز حدود 1,702 واحد شاخص را تقویت کرد.
در مقابل، نمادهای شپنا، شستا، شبندر و کگل بیشترین فشار منفی را بر شاخص وارد کردند.
در مجموع، معاملات امروز بورس نشان داد که هرچند بازار در شاخص کل با افت نسبی مواجه شد، اما رشد قابل توجه صندوق‌های طلا و افزایش جهانی بهای اونس باعث شد بخشی از نقدینگی به سمت ابزارهای مبتنی بر طلا حرکت کند.
انتهای پیام/