خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف و جمع آوری 30 دستگاه ماینر غیرمجاز در ساوه

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 11:35
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: در شش ماهه امسال 30 دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان ساوه شناسایی و جمع آوری شد.
برق،رمز،استخراج،غيرمجاز،ارز،شركت،ماينر

محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به شناسایی و جمع آوری دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز در شهرستان ساوه گفت: شش ماهه نخست امسال، با تلاش مستمر همکاران و همکاری دستگاه‌های انتظامی و قضایی، 30 دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان ساوه شناسایی و جمع‌آوری شد.
وی افزود: این تجهیزات در 6 مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز کشف شده‌اند و فعالیت این مراکز علاوه بر ایجاد اختلال در پایداری شبکه، هزینه‌های هنگفتی را به صنعت برق و مشترکان تحمیل می‌کند و استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمز ارز، به‌دلیل ماهیت پرمصرف این دستگاه‌ها، سبب افزایش تلفات شبکه و کاهش کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان می‌شود.
محمودی تصریح کرد: براساس برآوردهای کارشناسی، مصرف برق این تعداد ماینر معادل مصرف تقریبی 150 تا 180 خانوار در ساعات اوج بار است؛ موضوعی که نشان می‌دهد ادامه چنین فعالیت‌هایی می‌تواند به کمبود منابع و خاموشی‌های ناخواسته منجر شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک در زمینه استخراج غیرقانونی رمزارز، مراتب را از طریق سامانه پیامکی 10001000121 و 30005121 یا سامانه تلفنی 121 و شماره 09018071800 به شرکت اطلاع دهند.
انتهای پیام/711/