خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار استان فارس شرایطی متعادل و باثباتی را تجربه می‌کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 09:58
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: کنترل بازار، تأمین اقلام اساسی و مدیریت جو روانی جامعه نیز با دستورات مستقیم و میدانی استاندار به صورت دقیق و سریع انجام شد.
ايران،اسلامي،فارس،اشاره،رزمندگان،انصاري،استاندار،ايمان،اسلام ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علیرضا انصاری در آیین گرامیداشت شهدای کارمند استانداری فارس با اشاره به جایگاه والای شهدا در فرهنگ دینی و انقلابی ملت ایران، تاکید کرد: امروز هر آن‌چه از امنیت، عزت و استقلال در ایران اسلامی داریم، مرهون ایمان، ایثار و مقاومت شهیدانی است که جان خویش را در راه خدا و میهن فدا کردند.
وی با اشاره به دفاع مقدس به‌عنوان یکی از درخشان‌ترین فصل‌های تاریخ ایران اسلامی گفت: جنگ تحمیلی هشت‌ساله با چراغ سبز آمریکا و حمایت قدرت‌های جهانی آغاز شد؛ رژیم بعث عراق با بیش از 12 لشکر پیاده و مجهز به پیشرفته‌ترین ادوات نظامی غرب و شرق، به امید شکست نظام نوپای جمهوری اسلامی، وارد میدان شد.
اما آن‌چه در برابر این ماشین جنگی ایستادگی کرد، نه تجهیزات مدرن که سلاح ایمان و اراده بی‌نظیر رزمندگان اسلام بود.
انصاری با اشاره به اعترافات دشمنان درباره روحیه رزمندگان اسلام خاطرنشان کرد: جیمی کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، گفته بود اگر تنها یک لشکر از نیروهای بسیجی ایران را در اختیار داشتم، می‌توانستم جهان را فتح کنم.
وی افزود: صدام حسین در دیدار با وزیر امور خارجه وقت ایران اعتراف کرده بود که رزمندگان ایرانی، با بستن پیشانی‌بند سبز و در دست داشتن تنها یک سلاح کلاشینکف، با شعار "الله‌اکبر"، تا هر کجا که اراده می‌کردند پیش می‌رفتند و هیچ‌چیز جلودارشان نبود.
این سخنان دشمنان، گواهی روشن بر عظمت و ایمان رزمندگانی است که با شوق شهادت، از کیان اسلام و خاک میهن دفاع کردند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس همچنین با اشاره به حوادث اخیر و جنگ 12 روزه رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: این حملات وحشیانه که با حمایت مستقیم آمریکا انجام شد، منجر به شهادت فرماندهان عالی‌رتبه، دانشمندان هسته‌ای و جمعی از هموطنان عزیزمان شد.
اما آنچه از دل این جنایات سر برآورد، اتحاد و همدلی بی‌نظیر ملت و دولت بود که بار دیگر ثابت کرد ایران اسلامی، در برابر ظلم و تجاوز، یکپارچه خواهد ایستاد.
انصاری با تجلیل از رویکرد میدانی و مسئولانه استاندار فارس در ایام پرالتهاب اخیر اظهار داشت: علی‌رغم برخی توصیه‌های امنیتی، استاندار با حضور مستمر در میان مردم، چه صبح، چه ظهر و چه شب و شرکت در نمازهای جماعت، عملاً نشان دادند که دولت در کنار مردم است و هیچ‌گاه از همراهی با آنان غافل نخواهد شد.
وی افزود: کنترل بازار، تأمین اقلام اساسی و مدیریت جو روانی جامعه نیز با دستورات مستقیم و میدانی استاندار به‌صورت دقیق و سریع انجام شد و این تدابیر موجب شد تا استان فارس در مقایسه با سایر استان‌ها، شرایطی متعادل و باثبات را تجربه کند.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت تداوم راه شهیدان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت هستیم و این مسئولیتی است که بر دوش همه ما، به ویژه مدیران نظام اسلامی، سنگینی می‌کند.
انتهای پیام/424/.