خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام تصویری القسام برای صهیونیست‌ها +فیلم

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 09:51
شاخه نظامی جنبش حماس در پیامی ویدئویی خطاب به صهیونیست‌ها تاکید کرد که تنها راه آزادی زندانیان صهیونیست در نوار غزه توافق است، نه حملات نظامی.
القسام،صهيونيست،ارتش،اسرا،زندانيان،خطاب

به گزارش مشرق، گردان‌های «شهید عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس سه‌شنبه شب ویدئویی منتشر کردند که در آن پیامی خطاب به یکی از زندانیان آزادشده صهیونیست در آخرین تبادل اسرا ارسال شده است.
در این ویدئو، «عیدان الکساندر» زندانی صهیونیست سابق در حال صحبت کردن است و می‌گوید: ماه آینده به اسرائیل بازمی‌گردم، دوباره لباس ارتش اسرائیل را می‌پوشم و در کنار برادرانم خدمت می‌کنم.
در واکنش به این اظهارات، القسام با نمایش پیام کوتاهی به زبان‌های عربی و عبری خطاب به او گفت: تو به ارتشی بازمی‌گردی که بارها تلاش کرد تو را بکشد، در حالی که ما از تو حفاظت کردیم...
آیا به یاد داری؟
این پیام با تصاویر آرشیوی همراه شد که نشان می‌داد نیروهای القسام این نظامی صهیونیست را از زیر آوار تونلی ویران‌شده بیرون می‌کشند، صحنه‌ای که نتیجه حمله هوایی ارتش رژیم اشغالگر بود.
در ادامه، تصاویر دیگری از مراقبت‌های پزشکی نیروهای القسام از این اسیر نمایش داده شد.
گردان‌های القسام بارها ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی را متهم کرده است که با بمباران مستقیم اماکن نگهداری، زندانیان صهیونیست خود را کشته‌اند.
القسام همچنین بخش‌هایی از روند آزادی این سرباز در آخرین مرحله تبادل اسرا را منتشر کرد.