خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیا صادرات گاز ایران به ترکیه متوقف می‌شود؟

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 08 مهر 1404 - 23:29
مترمكعب،تركيه،گاز،صادرات

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی خط انرژی در مطلبی پیرامون صادرات گاز ایران به ترکیه نوشت:
هفته گذشته ترکیه یک قرارداد ۲۰ ساله برای خرید گاز مایع‌شده (LNG) از آمریکا به حجم ۴ میلیارد مترمکعب امضا کرد که از سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود.
اردوغان درحالی برنامه افزایش خرید ال‌ان‌جی به میزان ۱۰.۸ میلیارد مترمکعب را دارد که در سال آینده قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه به حجم ۱۰ میلیارد مترمکعب پایان می‌یابد.
اکنون حدود ۷۵ درصد از ظرفیت پایانه‌های ال‌ان‌جی ترکیه معادل ۱۹ میلیارد مترمکعب در سال، خالی است که می‌تواند با گاز آمریکا و استرالیا پر شود.
طبق تصویر، صادرات ال‌ان‌جی آمریکا به ترکیه در یک دهه اخیر ۵.۶ میلیارد مترمکعب افزایش یافته و با قراردادهای جدید می‌تواند جایگزین گاز ایران شود.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.