خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 08 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«طرح صلح غزه» ترامپ و نتانیاهو یک تله است

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 08 مهر 1404 - 19:40
غزه،طرح،نتانياهو،صلح،تله،خلع،بلر،اسم،تأييد

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی روراست در مطلبی با عنوان «طرح صلح غزه» ترامپ و نتانیاهو یک تله است نوشت:
طرح جدید ترامپ برای غزه به اسم صلح فروخته می‌شود، اما در واقع یک تله است.
اساس آن این است که حماس و مردم غزه خلع سلاح شوند، از دفاع دست بکشند و امنیت خود را به دست خارجی‌هایی مثل تونی بلر بسپارند ـ کسی که در منطقه به خاطر نقش‌اش در جنگ عراق منفور است.
هیچ ملتی زیر محاصره چنین شروطی را نمی‌پذیرد.
ترامپ و نتانیاهو این را می‌دانند.
آن‌ها عمداً طرحی طراحی کرده‌اند که رد شود تا بعد بگویند: «ما صلح پیشنهاد دادیم، اما آن‌ها رد کردند.» این بهترین بهانه برای ادامه بمباران غزه، کشتار غیرنظامیان و نابودی آینده آن است.
حضور بلر اشتباه نیست ـ یک خرابکاری عمدی است.
همین اسم او طرح را برای فلسطینی‌ها غیرقابل قبول می‌کند.
وقتی هیچ تضمینی هم وجود ندارد که اسرائیل بعد از خلع سلاح حملاتش را متوقف کند، کل طرح در بدبینی و فریب فرومی‌ریزد.
برخی دولت‌ها از این طرح «استقبال» کرده‌اند، اما این فقط یک تعارف دیپلماتیک است، نه تأیید واقعی.
همه می‌دانند این چارچوب نه عدالت می‌آورد و نه ثبات.
این فقط یک نمایش سیاسی است ـ تئاتری برای تیترها ـ تا سیاست جنگ بی‌پایان را پنهان کند.
ترامپ و نتانیاهو هیچ قصدی برای صلح ندارند.
آن‌ها آگاهانه بهانه‌تراشی می‌کنند و روندها را به تأخیر می‌اندازند تا به اسرائیل فرصت و پوشش بیشتری برای ادامه نسل‌کشی و ویرانی غزه بدهند — همان‌طور که نتانیاهو خود آشکارا گفت: «باید کار را تمام کنیم».
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.