میراث ناملموس ایلام در «قلعه والی» به نمایش درآمد
با حضور معاون اقتصادی استاندار ایلام، نمایشگاه «نان، سنت، طعم» در محل قلعه والی با هدف معرفی خوراک های بومی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و توسعه گردشگری خوراک، امروز در محل تاریخی قلعه والی ایلام آغاز به کار کرد.

فرزاد شریفی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، با تشریح جزئیات برگزاری نمایشگاه موفق صنایعدستی و سوغات محلی این استان، اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی جهانگردی و همزمان با آغاز هفته گردشگری، اقدام به برپایی یک نمایشگاه جامع صنایعدستی و سوغات محلی شد که این رویداد مهم از تاریخ ششم تا یازدهم مهرماه در فضای ارزشمند و تاریخی قلعه والی شهر ایلام برپا شده است.
وی با بیان اینکه در این رویداد تلاش جهت به نمایش گذاشتن تمامی ابعاد هنر و فرهنگ بومی استان صورت گرفته است، گفت: بیش از 40 نفر از صنعتگران پرتلاش استان در این حوزه مشارکت فعال داشتند.
شریفی تصریح کرد: برای القای فضای اصیل ایلامی، ما فضایی سنتی با برپایی چندین سیاهچادر مهیا کردیم که نماد فرهنگ کهن منطقه است و توانست پیوندی عمیق میان هنر معاصر و سنت اصیل ایلامی برقرار کند.
وی با ابراز رضایت از نتایج این نمایشگاه اظهار داشت: خوشبختانه این برنامه با حضور گسترده و استقبال پرشور مردم شریف ایلام مواجه شد و این امر نشاندهنده اهمیت و ظرفیت بالای هنرهای بومی استان است.
ما موفق شدیم تا بخشی از توانمندیهای فرهنگی و هنری استان را به شکلی برجسته به هماستانیها و بازدیدکنندگان معرفی کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام به بُعد دیگری از این رویداد اشاره کرد و بیان داشت: در کنار غرفههای صنایعدستی، نمایشگاه دیگری با محوریت «طعم سنت و نان» نیز برگزار شد.
هدف ما این بود که میراث ناملموس استان ایلام، از جمله نان ساجی و غذاهای سنتی که پیشتر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدهاند، به صورت ملموس در معرض دید و تجربه ذائقه بازدیدکنندگان قرار گیرد.
شریفی در پایان تاکید کرد: اعتقاد ما این است که با سرمایهگذاری مناسب بر ظرفیتهای منحصربهفرد حوزه گردشگری و صنایعدستی، میتوانیم گامهای مؤثری در مسیر توسعه همهجانبه، بهویژه در ابعاد فرهنگی و اقتصادی، برای استان ایلام برداریم.
انتهای پیام/180/