خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 08 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 840 تن برنج احتکاری در جنوب تهران

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 08 مهر 1404 - 11:53
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف بیش از 840 تن برنج احتکار شده خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش از 420 میلیارد ریال برآورد کرده اند.
مرجع،برنج،كالاي،قضايي،پليس،تسنيم،دپو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات اطلاعات مشخص شد مقادیری کالای اساسی برنج در انباری در محدوده بزرگراه باکری جنوب تخلیه و دپو و سپس به وسیله وانت به بازار ارسال می‌شود.
وی افزود: با هماهنگی از سوی مرجع قضایی تیمی از ماموران این پلیس ، محل موصوف را مورد بازرسی قرار دادند که طی آن 845 هزار و 566 کیلوگرم برنج احتکار مشاهده شد و پس از تکمیل پرونده به همراه متهم به مرجع قضایی تحویل شد.
این مقام پلیسی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 420 میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، گفت: ورود کالای قاچاق و ارز به کشور باعث ورشکستگی کارخانجات و بیکار شدن کارگران ایرانی می‌شود.
انتهای پیام/