خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 08 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران دستگاه‌های اجرایی نقشه راه مجموعه خود را ترسیم کنند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 08 مهر 1404 - 10:13
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر گفت: مدیران دستگاه های اجرایی، نقشه راه مجموعه خود را برای موفقیت و پیشرفت ترسیم کنند و با تدوین برنامه های عملیاتی و با رعایت برنامه زمانبندی و پیگیری مستمر تا حصول نتیجه اهتمام جدی داشته باشند.
بوشهر،تأكيد،انساني،نيروي،معاون،تقويم،وفاق،راهبردي،استاندار،ش ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فردین اسلامی‌راد صبح امروز در نشست شورای راهبردی هماهنگی دستگاه‌های تابعه اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و روز آتش‌نشانی اظهار داشت: نگاه راهبردی دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری در حکمرانی مبتنی بر نقش و جایگاه مردم در اداره کشور باید الگو و مبنای کار مدیران باشد.
معاون ‌استاندار بوشهر بیان کرو: در دولت چهاردهم باز تعریف از رابطه مردم و مسئولین شکل گرفته و باعث تقویت سرمایه اجتماعی شده است.
وی افزود: رئیس‌جمهوری معتقد است اگر مردم در مسائل کشور و در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت داشته باشند ، هیچ قدرتی نمی‌تواند در برابر ایران ایستادگی کند و همواره دولت وفاق ملی، در این مسیر حرکت کرده است و به عبارتی دیگر اصول وفاداری، وفاق ، تعهد و مسئولیت‌پذیری در دولت چهاردهم بار معنایی دیگر و عینیت بیشتر پیدا کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: نتیجه وفاق و اتحاد ، همبستگی و همدلی را در جنگ 12 روزه دیدیم که تمام معادلات دشمن را بر هم زد و این امر وظیفه ما را در خدمت به مردم سنگین‌تر خواهد کرد.
اسلامی‌راد تصریح کرد: پاسخگویی به مردم و همچنین ارتباط چهره به چهره و ملاقات‌های عمومی باید توسط مدیران برگزار شود تا مردم بدون واسطه بتوانند مشکلات و دغدغه‌های خود را مطرح کنند.
وی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی، نقشه راه مجموعه خود را برای موفقیت و پیشرفت ترسیم کنند.
و با تدوین برنامه‌های عملیاتی و با رعایت برنامه زمانبندی و پیگیری مستمر تا حصول نتیجه و تحقق اهداف تببین شده اهتمام جدی داشته باشند و با ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه و آسایش مردم و توسعه زیرساخت‌ها امیدآفرینی کنند.
معاون استاندار بوشهر با تأکید بر هوشمندسازی فرآیندها و الکترونیکی کردن خدمات گفت: این مهم سبب می‌شود که ضمن حذف فرآیندهای زمان‌بر و تسریع در تحقق و برنامه‌های سازمانی، به جلب رضایت مردم و ارائه خدمات‌رسانی مطلوب و موثرتر نیز منجر شود.
اسلامی‌راد به نقش و جایگاه نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی سازمان اشاره کرد و یادآور شد: نیروی انسانی توانمند و باکیفیت، نیروی محرکه سازمان به شمار می‌روند و سبب ارتقای کیفیت فعالیت‌ها می‌شوند.
وی با اشاره به شاخص‌های کیفی در افزایش بهره‌وری گفت: رضایت شغلی کارکنان، حفظ و نگهداشت نیروی انسانی، آموزش و توانمند سازی، استفاده از فناوری‌های نوین و تشویق و حمایت از ایده‌های جدید باعث تعالی سازمانی و افزایش بهره‌وری و کارایی خواهد شد.
اسلامی‌راد با اشاره به استقرار صنایع در استان بوشهر بر آموزش کاربردی و مهارتی مورد نیاز و بازنگری در رشته های شغلی متناسب نیاز بازار کار تأکید کرد.
معاون استاندار بوشهر بر استفاده از اصل شایسته‌سالاری در انتصابات دستگاه‌های اجرایی استان و استفاده از ظرفیت بانوان و جوانان در رده‌های مدیریتی تأکید کرد و اظهار داشت: تنظیم تقویم آموزشی، تقویم سلامت و تقویم مسیر ارتقای شغلی باید مورد توجه و تأکید قرار گیرد.
در پایان نشست شورای راهبردی به دغدغه و چالش های موجود در ‌دستگاه‌های ذیربط در خصوص موضوعات مرتبط با منابع انسانی و مالی بویژه در حوزه های تأمین معیشت، سلامت و درمان، حقوق دستمزد و بیمه پرداخته شد.
انتهای پیام/