خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 07 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنعانی: سیاست تهاجمی اسرائیل علیه مقاومت برخاسته از ترس نابودی است

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 07 مهر 1404 - 16:36
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه مقاومت اکنون در اوج است، خاطرنشان کرد: سیاست تهاجمی اسرائیل علیه جبهه مقاومت برخاسته از اقتدار نیست، بلکه برآمده از انفعال و ترس از خطر نابودی است.
اسرائيل،رژيم،مقاومت،فلسطين،جهاني،كنعاني،وجودي،غرب،نصرالله،تر ...

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی، سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه ایران در یادداشتی به‌مناسبت سالروز شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان و همچنین شرایط به‌وجودآمده برای رژیم صهیونیستی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: یک سال از عملیات تروریستی رذیلانه و بزدلانه رژیم صهیونیستی در ترور جناب سیدحسن نصرالله دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان گذشت، ‏به‌رغم ترور رذیلانه جناب سیدحسن نصرالله و نیز اجرای دهها ترور دیگر در حق رهبران شاخص جریان مقاومت، اما جبهه مقاومت همچنان در وضعیت اقتدار و رژیم در وضعیت انفعال، باخت جنگ‌ وجودی و اضمحلال قرار دارد.
وی تأکید کرد: مقاومت همچنان در اوج و رژیم اسرائیل در سراشیبی سقوط و اضمحلال است.
کنعانی خاطرنشان کرد: ‏سیاست تهاجمی اسرائیل علیه جبهه مقاومت برخاسته از اقتدار نیست، بلکه برآمده از انفعال و ترس از خطر نابودی است، همان چیزی که نخست وزیر اسرائیل از آن به‌عنوان "جنگ وجودی" یاد می‌کند.
او با این اظهارات مکرر خود، عملاً تصریح می‌کند که اگر اسرائیلیها نجنگند، نابودی پیشِ‌روی اسرائیل است.
وی ادامه داد: ‏چرا اسرائیل در سراشیبی سقوط است؟
اسرائیل از فلسفه‌ وجودی خود برای دولتهای مؤسس و حامی خاصه آمریکا تهی شده است، مهمترین فلسفه وجودی اسرائیل در قلب جهان اسلام و غرب آسیا، تأمین‌ منافع راهبردی آمریکا و بلوک غرب بود.
این دیپلمات ایرانی افزود: ‏اکنون اسرائیل از تأمین امنیت خود نیز عاجز شده است و در شرایط تضعیف قدرت اقتصادی آمریکا و اروپا، هزینه حفظ و حمایت از اسرائیل برای غرب بیش از منفعت آن است.
چهره قبیح اسرائیل در جامعه جهانی نیز، هزینه‌های معنوی حمایت از اسرائیل را به‌شدت افزایش داده است.
کنعانی با ابراز اینکه "‏رژیم جنگ‌طلب اسرائیل به‌خلاف دهه‌های گذشته، اکنون توان دفاع از خود را ندارد."، نوشت: اسرائیل برای ماندگاری گزینه‌ای غیر از جنگ را مؤثر نمی‌داند و در جنگها نیز توان‌ و امکان تحقق پیروزی را ندارد.
‏اسرائیل انسجام درونی خود را از دست داده است و جامعه تصنعی رژیم با گسست داخلی سیاسی و اجتماعی بی‌سابقه‌ای روبه‌روست، مهاجرت معکوس سرعت گرفته و امکان جذب مهاجران جدید به حداقل رسیده است.
وی همچنین نوشت: ‏ملت فلسطین یقین کرده است که اسرائیل به کمتر از نابودی کل فلسطین و فلسطینیان راضی نمی‌شود، فلذا انگیزه ملت فلسطین و جریان مقاومت برای ایستادگی و مبارزه، بر اراده سیاسی جریان سازشکار برای سازش با اسرائیل غلبه کرده و راهبرد مقاومت در فلسطین نهادینه شده است.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه اضافه کرد: ‏خطر اسرائیل برای صلح و امنیت جهانی مورد اعتراف قاطبه ملت‌ها و دولتهای جهان از جمله در منطقه غرب آسیا به‌خوبی ادراک گردیده است و روند عادی‌سازی ابتر و ناکارآمد شده است.
اسرائیل نشان داد که به ادغام در منطقه نمی‌اندیشد بلکه به تسلط بر کل منطقه و رؤیای اسرائیل بزرگ چشم طمع دوخته است.
وی با بیان اینکه ‏نفرت جهانی از اسرائیل به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است، ادامه داد: انزوای جهانی اسرائیل مورد اعتراف رهبران این رژیم از جمله‌ نتانیاهو قرار گرفته است و او شخصاً به شهروندان اسرائیلی این واقعیت را گوشزد می‌کند که «به انزوا عادت کنند»!
کنعانی خاطرنشان کرد: ‏در گزارش گاردین آمده است که «با گذشت نزدیک به دو سال از جنگ اسرائیل علیه غزه، ابعاد انزوای جهانی اسرائیل هر روز گسترده‌تر می‌شود؛ انزوایی که نه‌تنها جایگاه سیاسی تل‌آویو را تضعیف کرده بلکه شکاف‌های عمیقی را در داخل جامعه صهیونیستی آشکار ساخته است».
وی تأکید کرد: ‏قصد دولت‌های جهان حتی بسیاری از دولت‌های اروپایی برای شناسایی دولت فلسطین و اقدام تعداد زیادی از آن‌ها در اعلام شناسایی یکجانبه، رهبران اسرائیل را نسبت به سرنوشت اسرائیل به‌شدت نگران کرده است.
افق پیشِ‌روی رژیم اسرائیل مملو از سناریوهای ترسناک و وحشت از خطر شکست و فروپاشی است.
انتهای پیام/+