خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 07 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اژه‌ای: اکنون جای هیچگونه مماشاتی با خیانتکاران نیست؛ نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب می‌کنند با مدارا برخورد کرد

اعتماد | همه | دوشنبه، 07 مهر 1404 - 13:12
محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه گفت: اکنون جای هیچگونه مماشاتی با خیانتکاران نیست؛ اکنون نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب می‌کنند و فرهنگ و ارزش‌های مردم را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد.
جوانان،كشور،ايران،جبهه،رژيم،رئيس،جنايتكار،محسني،دشمن،صهيونيس ...

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه گفت: اکنون جای هیچگونه مماشاتی با خیانتکاران نیست؛ اکنون نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب می‌کنند و فرهنگ و ارزش‌های مردم را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد.
کد خبر: 738906 | ۱۴۰۴/۰۷/۰۷ ۱۳:۱۱:۳۶
غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، امروز دوشنبه ۷ مهر در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه حضور یافت.
به گزارش میزان، قاضی‌القضات تصریح کرد: اکنون جای هیچگونه مماشاتی با خیانتکاران نیست؛ اکنون نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب می‌کنند و فرهنگ و ارزش‌های مردم را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد.
محسنی اژه‌ای اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، کسانی بودند که به دشمن گرا می‌دادند و در حالی که همه جهانیان، متجاوزین به ایران اسلامی را محکوم می‌کردند، آن‌ها به نحوی مدعی بودند که مقصر خودِ ایران است!
در واقع آن‌ها با این موضع‌گیری خود، در حال تضعیف جبهه داخلی بودند، اما ادعا می‌کردند که زبان ناصحانه دارند!
آیا معنای زبان ناصحانه آن است که وقتی کشور شما مورد تجاوز دشمن قرار گرفته، به تقویت جبهه دشمن و تضعیف جبهه داخل بپردازید؟
مگر ندیدید و نشنیدید که دنیا نیز متجاوزین به ایران را نکوهش و محکوم کرد؟!
مگر ندانستید که کشورتان وقتی در حال مذاکره غیرمستقیم با هدف اتمام حجت بود، مورد تجاوز قرار گرفت؟!
رئیس دستگاه قضا با اشاره به آمادگی بالای جوانان ایران اسلامی برای دفاع از مرزهای جغرافیایی و فرهنگی و ارزشی کشور، تصریح کرد: به ضِرس‌قاطع می‌گویم که اگر امروز نیز جنگی بر کشور ما تحمیل شود، جوانان ما با اراده و ایمانی راسخ‌تر از ایام دفاع مقدس ۸ساله به میدان خواهند آمد؛ همگان گوشه‌ای از جهاد و جانفشانی این جوانان را در جنگ ۱۲ روزه به نظاره نشستیم؛ این جوانان، امروز ایمانی راسخ‌تر، آگاهی بیشتر و تجهیزاتی به‌روزتر دارند و برای دفاع از کیان ایران اسلامی در آمادگی کامل به سر می‌برند.
رئیس عدلیه گفت: عملیات ثامن‌الائمه یا همان عملیات شکست حصر آبادان در مهرماه سال ۶۰ را به یاد آورید؛ مگر آن عملیات سلحشورانه را در لبیک به فرمان امام امت، جوانان آن روز ترتیب ندادند؛ مطمئن باشید جوانان امروز همان اراده و ایمان و ولایت‌مداری جوانان دیروز را دارند و چه بسا از جهاتی، این ارزش‌ها در جوانان امروز تقویت نیز شده است.
قاضی‌القضات در ادامه سخنانش با اشاره به ازدیاد نفرت و انزجار جهانی از رژیم منحوس صهیونیستی و سردمداران جنایتکار این رژیم، گفت: امسال صحن سازمان ملل شاهد اتفاقی بی‌سابقه بود؛ وقتی آن سرکرده جنایتکار باند تبهکار صهیونیستی (نتانیاهو) در حال سخنرانی بود، اشخاص و هیئت‌های کثیری صحن سازمان ملل را به نشانه اعتراض به سخنان این کودک‌کُش ترک کردند؛ این امر بیانگر ازدیاد نفرت و انزجار جهانی از رژیم منحوس صهیونیستی و سردمداران جنایتکار این رژیم است؛ دنیا امروز نسبت به جنایات صهیونیست‌ها بیدار شده است، این مهم نتیجه پایمردی و استقامت مجاهدان جبهه سرافراز مقاومت و مردم مظلوم، اما مقتدر غزه است.