خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر سابق کشاورزی چین به دلیل دریافت ۳۸ میلیون دلار رشوه به اعدام محکوم شد

اعتماد | همه | دوشنبه، 07 مهر 1404 - 13:12
دادگاهی در چین وزیر سابق کشاورزی این کشور را به اتهام فساد مالی به اعدام محکوم کرد.
چين،تانگ،رشوه،دريافت،فساد،اتهام،كشاورزي

وزیر سابق کشاورزی چین به دلیل دریافت ۳۸ میلیون دلار رشوه به اعدام…
دادگاهی در چین وزیر سابق کشاورزی این کشور را به اتهام فساد مالی به اعدام محکوم کرد.
کد خبر: 738905 | ۱۴۰۴/۰۷/۰۷ ۱۳:۰۷:۲۹
به گزارش خبرگزاری فرانسه، «دادگاه خلق چانگچوان» در شمال غرب استان «جیلین» یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «تانگ رنجیان» وزیر سابق کشاورزی از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۴ بیش از ۲۶۸ میلیون یوآن (۳۸ میلیون دلار) رشوه دریافت کرده بود.
به گزارش ایرنا، این دادگاه افزود که دریافت رشوه توسط تانگ «خسارت شدیدی به منافع دولت و ملت وارد کرده و سزاوار حکم اعدام است.»
دادگاه اعلام کرد که تانگ اتهامات خود را پذیرفته و ابراز پشیمانی کرده است.
تانگ پیشتر فرماندار استان «گانسو» در شمال غرب چین و معاون رئیس منطقه خودمختار «گوانگشی» در جنوب این کشور بود.
محکومیت تانگ در ادامه کارزار «شی جینپینگ» رئیس جمهور چین برای مبارزه با فساد صورت گرفت؛ کارزاری که موجب افول شماری از چهره‌های بلندپایه در این کشور شده است.
پیشتر «لی شانگفو» و «وی فنگهه» وزیران دفاع پیشین چین به اتهام فساد از سمت‌های خود برکنار شده بودند.
لی شانگفو در حالی که تنها هفت ماه از وزارتش سپری شده بود، به اتهام دریافت رشوه از کار برکنار شده و از حزب کمونیست چین اخراج شد.