خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 06 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف نتانیاهو: از ابتدا می‌دانستیم که قادر به نابودی اورانیوم غنی‌سازی شده ایران نیستیم

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 06 مهر 1404 - 19:52
نخست وزیر تحت تعقیب رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که این رژیم از قبل از تجاوز نظامی به ایران می‌دانسته که قادر به نابودی اورانیوم غنی‌سازی شده ایران نیست.
نتانياهو،غزه،آمريكا،ايران،دونالد،اشغالي،باختري،الحاق

به گزارش مشرق، بنیامین نتانیاهو در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز آمریکا با اذعان به این موضوع، مدعی شد که با این حال تل‌آویو از محل نگهداری اورانیوم غنی‌سازی شده ۶۰ درصدی ایران مطلع است و اطلاعات خود را با همدست آمریکایی خود به اشتراک خواهد گذاشت.
نخست وزیر اسرائیل بدون اشاره به اینکه چرا رژیم صهونیستی امضا کننده معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای نیست، اظهار داشت: باید تمام فشارها را اعمال کنیم تا مانع از سرگیری برنامه هسته‌ای ایران شویم، زیرا ایران برای این کار تلاش خواهد کرد.
وی در این گفت‌وگو که بخش‌هایی از آن منتشر شده، درباره آتش‌بس در غزه هم گفت: فرصت‌های بسیاری برای صلح وجود دارد که دوباره با رئیس‌جمهور ترامپ و تیمش بررسی خواهم کرد و ما برنامه داریم از آن‌ها بهره ببریم.
وی با طرح این ادعا که اگر حماس سلاح‌ خود را زمین بگذارد، امکان پایان درگیری‌ها به سرعت وجود دارد، افزود: فکر می‌کنم حدود ۲۰ اسیر باقی‌مانده نزد حماس هنوز زنده هستند و ما متعهد به آزاد کردن آنها هستیم.
نتانیاهو همچنین درباره رابطه خود با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم اظهار داشت: رابطه کنونی من با رئیس‌جمهور ترامپ در تاریخ روابط دوجانبه ما بی‌سابقه است و این به آن معنا نیست که در همه چیز با هم توافق داریم.
نتانیاهو قرار است فردا در کاخ سفید با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار کند.
آتش‌بس در غزه و طرح جنجالی اداره غزه و همچنین الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی از مهم‌ترین محورهای دیدار طرفین عنوان شده است.
ترامپ اعلام کرده که با الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی مخالف است.