خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 06 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی اشتباه موساد قبل از ۷ اکتبر فاش شد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 06 مهر 1404 - 17:12
رسانه‌های عبری نوشتند سندی از موساد که قبل از هفت اکتبر ۲۰۲۳ به دولت ارائه شده بود نشان می‌داد که جنبش حماس به دنبال درگیری نظامی نیست.
صهيونيستي،رژيم،اكتبر،غزه،حماس،مقامات،مسئله،نظامي

به گزارش مشرق، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد سند محرمانه‌ای که موساد دو هفته قبل از حمله هفت اکتبر ۲۰۲۳ به دولت ارائه کرده بود مبتنی بر این نتیجه بود که جنبش حماس به دنبال درگیری نظامی نیست.
این داده‌ها نشان دهنده شکست اطلاعاتی بزرگ رژیم صهیونیستی قبل از عملیات طوفان الاقصی بود.
پیش‌بینی‌های دستگاه‌های امنیتی و نظامی در اراضی اشغالی اشاره به این مسئله داشتند که حماس به دنبال ثبات داخلی در غزه است و به دنبال درگیری گسترده نیست و همین مسئله نوعی اطمینان دروغین را در مقامات سیاسی و نظامی ایجاد کرده بود.
این اشتباه بخشی از پیش‌بینی‌های اشتباه ارتش و اطلاعات رژیم صهیونیستی بود.
از جمله این پیش‌بینی‌ها نادیده گرفتن هشدارهای میدانی نسبت به تحرکات غیر عادی حماس در مرزهای نوار غزه بود.
این شکست منجر به شوکی در داخل جامعه رژیم صهیونیستی بعد از حمله هفت اکتبر شد و در را به روی درخواست‌های روزافزون برای تشکیل کمیته تحقیقات رسمی باز کرد.
علی رغم فشار مردمی و سیاسی، مقامات اسرائیلی از تحقیقات گسترده درباره حوادث هفت اکتبر خودداری می‌کنند چرا که نگران این هستند که این اقدام باعث شود مسؤولیت مستقیم بر دوش مقامات ارشد از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رهبران ارتش و اطلاعات قرار گیرد.
این مسئله نشان دهنده شکنندگی وضعیت داخلی در اراضی اشغالی است.
کابینه رژیم صهیونیستی با بحران‌های سیاسی پی در پی با ادامه جنگ غزه مواجه است.
انتهای پیام