خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 06 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزم مدیریت شهری اراک برای ایجاد شهرک سلامت جدی است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 06 مهر 1404 - 16:36
شهردار اراک گفت: مرکز شهر اراک با حجم بالای تردد، ترافیک و ازدحام مواجه است و بسیاری از پزشکان و مراکز درمانی در همین محدوده به شهروندان خدمت رسانی می کنند در این راستا عزم مدیریت شهری اراک برای ایجاد شهرک سلامت جدی است.
اراك،سلامت،درماني،شهروندان،شهرك،شهر،ايجاد

علیرضا محمودی، شهردار کلانشهر اراک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره بر ضرورت ارتقای خدمات درمانی و رفاهی شهروندان گفت: عزم مدیریت شهری اراک برای ایجاد شهرک سلامت جدی است، ایجاد شهرک سلامت یکی از نیازهای اساسی و ضروری شهر اراک است که باید به‌طور ویژه دنبال شود.
وی افزود: ایجاد شهرک سلامت یکی از ضروریات شهر است و شهرداری اراک در این زمینه عزم جدی دارد و امیدواریم با اجرای این پروژه بتوانیم گام مهمی در مسیر ارتقای سطح خدمات درمانی و رفاهی شهروندان برداریم.
شهردار اراک با اشاره به شرایط فعلی شهر اظهار کرد: مرکز شهر اراک با حجم بالای تردد، ترافیک و ازدحام مواجه است و بسیاری از پزشکان و مراکز درمانی در همین محدوده به شهروندان خدمت‌رسانی می‌کنند.
هدف ما این است که خدمات پزشکی در محیطی آرام، منظم و آراسته، به دور از دغدغه‌های ترافیکی و با امکانات کامل درمانی در اختیار شهروندان قرار گیرد.
محمودی عنوان کرد: شهرداری اراک هم‌اکنون زمینی به وسعت 9 هکتار را در دست آماده‌سازی دارد و زیرساخت‌های مربوطه در حال پیگیری است تا برای ساخت شهرک سلامت به نتیجه نهایی برسیم.
این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات کامل پزشکی و درمانی به شهروندان و کادر درمان، بستر مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت و جذب مراجعه‌کنندگان از سایر شهرها نیز خواهد بود.
انتهای پیام/711/