اجرای پروژه ایمنی در بازار اصفهان/از لولهکشی تا احداث مخزن آب - تسنیم
مدیرعامل سازمان آتشنشانی اصفهان با اشاره به ورود پروژه ایمنی سازی بازار تاریخی این شهر به فاز عملیاتی، از انجام لوله کشی های ایمنی و تعیین محل احداث سه مخزن آب جدید خبر داد.

امید باقری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از اصفهان، با بیان اینکه این ارزیابی با مجریگری رئیس انجمن ایثار کارسو یونسکو و معاونت برنامهریزی شهرداری اصفهان انجام شد، اظهار کرد: خوشبختانه این یکی از پروژههایی بود که جایگاه ممتازی در سطح بینالمللی کسب کرد.
وی با اشاره به پیگیریهای جدی برای عملیاتیسازی نتایج این ارزیابی، افزود: تمامی موارد و تکالیف نهادهای ذیربط در این زمینه مشخص و توسط مدیریت کل استانداری اصفهان به تمامی ارگانها ابلاغ شده است.
اقدامات عملیاتی شده و در دست اجرا
باقری به اقدامات انجامشده توسط شهرداری اصفهان اشاره کرد و گفت: همکاری و تعامل بسیار خوبی در این زمینه داشتیم.
تاکنون رایزرها و لولهکشیهای بازار انجام شده و همچنین سه نقطه برای احداث مخزن آب تعریف و لوکیشن دقیق آنها مشخص شده است که اقدامات در این زمینه در حال پیشرفت است.
مدیرعامل آتشنشانی اصفهان نقش مؤثر هیئت امنای بازار، شورای اسلامی شهر، مدیریت بحران و میراث فرهنگی را در پیشبرد این پروژه حیاتی بسیار مهم دانست.
دغدغهمندی مسئولان و مشارکت بازاریان
وی با تقدیر از دغدغهمندی مسئولان استان و همکاری خوب بازاریان، ابراز امیدواری کرد: با ادامه این روند، اتفاقات و خبرهای خوبی تا پایان سال در این حوزه شاهد خواهیم بود.
باقری در پایان با اشاره به تکمیل پروژه مخازن آب به عنوان آخرین حلقه از اقدامات ایمنیسازی، خاطرنشان کرد: آموزشهای لازم نیز برای صنوف بازار انجام شده و به صورت مستمر ادامه خواهد یافت.
پایان خبر/174/