سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: هیچ گوش شنوایی برای سخنان نتانیاهو در سازمان ملل نبود

اعتماد | همه | شنبه، 05 مهر 1404 - 19:46
«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه تأکید کرد که «بنیامین نتانیاهو سرکرده باند نسل‌کُشی نتوانست در سازمان ملل گوش شنوایی برای دروغ‌ها و تهدیدات خود پیدا کند».
فلسطين،اسرائيل،اردوغان

کد خبر: 738558 | ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ ۱۹:۱۵:۳۸
اردوغان گفت: به رسمیت شناختن فلسطین گامی مهم، هرچند دیر هنگام است اما آیا دفاع از فلسطین پیش از کشته شدن ۶۵ هزار بی‌گناه ممکن نبود؟
خبرگزاری صداوسیما؛ تا زمانی که اسرائیل متوقف نشود، اراده اعلام شده برای تشکیل کشور فلسطین ناقص خواهد بود و محاکمه نتانیاهو و کابینه و تیم او به دلیل ارتکاب نسل‌کُشی و مجازات فوری آن‌ها ضروری است و بایستی تحریم‌های بازدارنده‌ای علیه اسرائیل از جمله ممنویت مشارکت آن در رویدادهای ورزشی بین‌المللی اعمال شود.