سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسینی: کدام ایرانی وطن‌دوستی می‌پذیرد جلوی دشمن‌ خلع سلاح شویم؟ - تسنیم

تسنیم | سیاسی | شنبه، 05 مهر 1404 - 14:13
عضو کابینه دولت سیزدهم گفت: کدام ایرانی وطن دوستی قبول می کند که خودمان را در برابر رژیم سفاک و نسل کُش صهیونی خلع سلاح کنیم تا غربی ها به اهداف رذیلانه خود برسند؟
آمريكا،مذاكره،توافق،ايران،حسيني،شاهد،ايراني،قرار،سيزدهم،تحمي ...

سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی دولت سیزدهم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، درباره ادعاها و اظهارات مداخله‌جویانه‌ی مقامات آمریکا مبنی بر کوتاه‌شدن بُرد موشک‌های ایرانی و هم‌چنین تلاش آمریکا برای تحمیل خواسته‌های خود به کشورمان در قالب مذاکرات، بیان کرد: تجربه نشان داده که آمریکا اهل مذاکره واقعی و شرافتمندانه نیست بلکه از این اهرم برای تحمیل و دیکته‌کردن خواسته‌های خود به دیگر کشورها بهره می‌برد.
برای نمونه در مذاکره موضوعات مورد توافق طرفین باید مورد بحث قرار گیرد نه‌اینکه یک طرف صرفاً تعیین‌کننده دستور جلسات باشد و از قبل هم نتایج مورد نظر خود را اعلام کند و اگر طرف دیگر نپذیرفت، مقصر شناخته شود.
وی افزود: تجربه تلخ دیگر این است که اگر مذاکره و توافق هم انجام شود، آمریکا هیچ تعهد و پای‌بندی به توافق ندارد و هر زمان تمایل داشت از توافق خارج می‌شود.
با این وضع چگونه می‌توان با چنین دولتی مذاکره کرد، دولتی که با قلدری و تهدید می‌خواهد ما را وادار به مذاکره کند، بدون شک پذیرش چنین مذاکره‌ای یعنی مرعوب شدن و منافع کشور را نادیده گرفتن و البته عقل سلیم و عزت یک ملت چنین اجازه‌ای به مسئولان نمی‌دهد، زیرا بر قبول چنین پیشنهادی پایانی مترتب نیست و حد یقف نخواهد داشت.
عضو کابینه دولت سیزدهم اظهار داشت: همان‌گونه که در برجام شاهد این وضعیت بودیم پس از مذاکرات هسته‌ای بلافاصله آمریکا و اروپا خواستار مذاکره در مسائل موشکی، منطقه‌ای و حقوق بشری شدند و برخی ساده‌انگاران داخلی هم که سرمست برجام یک بودند گفتند بله، بر سر برجام 2 و 3 و 4 هم باید توافق کنیم، اما خوشبختانه درایت رهبر معظم انقلاب مانع از چنین مذاکراتی شد.
ایشان با بصیرت و دوراندیشی هشدار دادند که صبر کنید ببینیم غربی‌ها به همین برجام 1 پایبند هستند و تحریم‌ها را بر می‌دارند؟
بعد بحث و بررسی کنیم که ادامه گفتگوها در دیگر موضوعات به نفع ماست یا نه؟
حسینی گفت: مدت زیادی نگذشت که با خروج آمریکا از برجام و عدم اقدام جدی از سوی آلمان، انگلیس و فرانسه معلوم شد که مقام معظم رهبری با حکمت و آینده‌نگری مانع برجام 2 و 3 شده‌اند.
وی بیان کرد: در واقع آمریکا می‌خواهد دست ما را از مولفه‌های قدرت خالی کند و بعد اهداف خود را که براندازی و تجزیه ایران است تحقق بخشد.
با روی کارآمدن مجدد ترامپ شاهد بودیم که از مذاکره به‌عنوان ابزار فریب استفاده شد، روز یکشنبه 25 خرداد برای دور بعدی مذاکرات تعیین شده بود اما با چراغ سبز و فرمان ترامپ به نتانیاهو، 23 خرداد مورد هجمه نظامی قرار گرفتیم و در نهایت خود آمریکا اقدام به بمباران مراکز هسته‌ای ما در نطنز، فردو و اصفهان کرد.
وزیر اسبق ارشاد عنوان کرد: هم‌چنین با حزب‌الله لبنان پس از مذاکره اعلام آتش‌بس شد ولی با ریختن ده‌ها تن بمب‌های سنگرشکن، سیدحسن نصرالله قهرمان مقاومت را به شهادت رساندند و همین‌طور در دوحه قطر مقر مسئولان حماس را که برای مذاکره دعوت شده بودند، هدف قرار دادند.
حسینی خاطر نشان کرد: بنابراین هم اصل مذاکره با آمریکا زیر سوال هست و هم خواسته‌های ترامپ که می‌خواهد غنی‌سازی در ایران که صنعت بومی و مایه افتخار است، متوقف شود.
در حالی که در ده‌ها رشته از جمله پزشکی، کشاورزی، صنعت، محیط زیست و تولید برق و آب از اورانیوم غنی‌شده می‌توان استفاده کرد.
وی بیان کرد: درخواست دیگر در مورد برد موشک‌های ایرانی است، می‌خواهند بر ما تحمیل کنند که برد موشک‌ها کوتاه باشد و موشک‌های میان‌برد و دور‌برد نداشته باشیم.
در حالی که ما شاهد جنگ تحمیلی 12روزه بودیم و دیدیم که رژیم صهیونیستی با جنگنده‌ها و دیگر تسلیحات سنتکام (آمریکا) و ناتو چه هجمه سنگینی انجام داد.
تنها عاملی که اسرائیل و آمریکا را وادار به توقف جنگ کرد، فرود آمدن موشک‌های پرقدرت ایرانی در تل‌آویو، حیفا و دیگر مناطق اشغالی بود.
معاون پارلمانی دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: کدام ایرانی وطن‌دوستی قبول می‌کند که خودمان را در برابر رژیم سفاک و نسل‌کُش صهیونی خلع سلاح کنیم تا غربی‌ها به اهداف رذیلانه خود برسند؟
و به تعبیر مقام آلمانی کارهای کثیف خود را از طریق نتانیاهوی خون‌آشام انجام دهند؟!
حسینی گفت: ماجرای فریب‌دادن لیبی هنوز به فراموشی سپرده نشده که وقتی پذیرفت با قدرت هسته‌ای و برد موشک‌های خود خداحافظی کند به شرط اینکه اگر در مخاطره قرار گرفت غربی‌ها از لیبی حمایت و امنیتش را تأمین کنند، هرگز به این تعهد عمل نکردند بلکه برعکس خودشان حمله کرده و زیرساخت‌ها را نابود کردند و با توجه به خلأ قدرت در این کشور، شاهد هرج و مرج، نا امنی، فقر و فلاکت بوده و هستیم.
وی یادآور شد: مردم آگاه و غیور ایران با هوشمندی قضایا را رصد می‌کنند و هم‌نوا با رهبر حکیم و شجاع انقلاب اجازه نمی‌دهند رؤیاها و توهمات شیطان بزرگ در ایران اجرایی و عملیاتی شود و اگر غربی‌ها بخواهند دوباره ملت ایران را بیازمایند هرچند که آزموده را آزمودن خطاست، هم‌چون 47 سال گذشته باد می‌کارند و طوفان درو می‌کنند لذا به ترامپ جنایتکار می‌گوییم اگر دست از پا خطا کنی، عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری!
انتهای پیام/