سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

السیسی: برای ورود کمک‌ها به غزه تلاش کرده‌ایم؛ هیچکس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد

اعتماد | همه | شنبه، 05 مهر 1404 - 12:41
عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر با اشاره به لزوم آگاهی مردم کشورش در شرایط حساس کنونی، تاکید کرد، هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد.
مصر،تاكيد،غزه،حساس،سرنوشت

عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر با اشاره به لزوم آگاهی مردم کشورش در شرایط حساس کنونی، تاکید کرد، هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد.
کد خبر: 738477 | ۱۴۰۴/۰۷/۰۵ ۱۲:۲۹:۵۹
به گزارش روسیا الیوم، السیسی در جریان بازدید از دانشکده نظامی این کشور ضمن تاکید بر اهمیت آگاهی مردم مصر در قبال تحولات کنونی منطقه گفت، منطقه اکنون در مرحله حساس و سرنوشت سازی به سر می‌برد و هر ارزیابی اشتباهی منتهی به مسیری نامعلوم می‌شود.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهور مصر تاکید کرد، قاهره ارزیابی‌ها و محاسبات خاص خود را دارد که سرنوشت ۱۲۰ میلیون مصری در خاک این کشور بر اساس آن تعیین می‌شود و چه بسا هر گونه ارزیابی اشتباه روند امور را به سمت نامعلومی ببرد.
وی در مورد اوضاع غزه گفت: مصر با تمام توان و صادقانه برای ورود کمک‌ها به غزه تلاش کرد، اما هیچ کس از من نمی‌خواهد که زندگی مصری‌ها را در گروی رساندن کمک‌ها و ورود به یک درگیری قرار دهم.