سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح چند همراه‌سرای جدید در تهران تا پایان سال

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 05 مهر 1404 - 12:41
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از احداث و راه‌اندازی چند همراه‌سرای جدید در پایتخت تا پایان سال خبر داد.
احداث،شهرداري،تهران،رحماني،مجاورت

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از توسعه همراه‌سراها در پایتخت خبر داد و گفت: هم‌اکنون حدود ۱۰ همراه‌سرا در تهران فعال هستند و چهار مجموعه دیگر نیز در دست احداث قرار دارد.
وی با اشاره به موقعیت‌های پیش‌بینی‌شده به منظور ساخت همراه سرا، افزود: در منطقه یک در نزدیکی بیمارستان شهدای تجریش و امامزاده صالح، زمینی برای احداث همراه‌سرا در نظر گرفته شده است.
همچنین در مجاورت بیمارستان لبافی‌نژاد، نزدیک پژوهشکده رویان و در مجاورت بیمارستان‌های شریعتی و امام خمینی (ره) نیز فضاهایی برای این منظور پیشنهاد و بررسی شده است.
رحمانی ادامه داد: علاوه بر این، یکی دو منطقه دیگر نیز برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌اند و امیدواریم تا پایان سال چند همراه‌سرای جدید به بهره‌برداری برسد.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: هم شهرداری و هم خیرین برای آغاز ساخت‌وساز اعلام آمادگی کرده‌اند.
به گفته وی، پس از انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، روند احداث آغاز خواهد شد و این مراکز به زودی پذیرای همراهان بیماران خواهند بود.