خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف محموله کالای خانگی قاچاق در آب‌های آبادان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 24 تیر 1398 - 07:33
فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف یک فروند دوبه تجاری و کشف محموله ۴ میلیارد ریالی کالای قاچاق در سواحل آبادان خبر داد.
قاچاق،خوزستان،كالاي،تجاري،كشف،دستگاه،پاكباز،مرزباني

فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف یک فروند دوبه تجاری و کشف محموله ۴ میلیارد ریالی کالای قاچاق در سواحل آبادان خبر داد.
سردار لطفعلی پاکباز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دریابانان آبادان، در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل آب‌های ساحلی خوزستان، در یک عملیات برنامه‌ریزی شده موفق شدند یک فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را که از کشورهای حوزه خلیج فارس به مقصد بندر "چوئبده" در حرکت بود، را شناسایی و در دهانه بهمن شیر متوقف کنند.
فرمانده مرزبانی خوزستان افزود: در بازرسی از شناور توقیف شده ۳۰ دستگاه ماشین لباسشویی، ۲۵ دستگاه یخچال و ۲۲ دستگاه کولر گازی که قاچاق، بدون مجوز و جهت عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود، کشف شد.
وی با اشاره به دستگیری ۶ متهم در این رابطه، گفت: کارشناسان، ارزش محموله کشف شده را بیش از ۴ میلیارد ریال ارزیابی کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع ذیصلاح شد.
پاکباز خاطرنشان کرد: دریابانان خوزستان با اشرافیت بر آب‌های ساحلی استان و کنترل دقیق شناورهای تجاری و صیادی، از ورود هرگونه کالای قاچاق جلوگیری می‌کنند.
انتهای پیام