سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئله هسته‌ای ایران با تهدید و تحریم حل نمی‌شود

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 04 مهر 1404 - 17:29
سخنگوی وزارت خارجه چین هشدار داد که اجرای «مکانیسم ماشه» اعتماد را از بین می‌برد و موضوع ایران باید از راه دیپلماتیک حل شود.
چين،ادامه،ديپلماتيك،ايران،ماشه،سخنگوي

به گزارش مشرق، سخنگوی وزارت خارجه چین گو جیاکون امروز جمعه در یک نشست خبری در پکن گفت: چین همواره از حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران از طریق راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک حمایت کرده است.
این اظهارات در پاسخ به پرسشی از سوی رسانه‌ها درباره احتمال بازاعمال تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران بیان شد.
وی با ابراز مخالفت با سیاست‌های ضدایرانی غرب ادامه داد «چین همیشه بر حل مسئله هسته‌ای ایران از مسیر سیاسی و دیپلماتیک پافشاری کرده و با هرگونه تهدید به استفاده از زور و اعمال فشار از طریق تحریم‌ها مخالف است.»
سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه با اقدامات سه کشور اروپایی عضو برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) در فعالسازی مکانیسم ماشه مخالفت کرد و گفت «فعال کردن سازوکار ماشه در شورای امنیت سازمان ملل به بازسازی اعتماد میان طرف‌ها و پر کردن شکاف‌ها کمک نمی‌کند.»
وی ادامه داد «اولویت فوری این است که همه طرف‌ها تلاش‌های دیپلماتیک خود را شدت بخشند تا از تشدید بحران جلوگیری شود.»
گو در پایان در پاسخ به سوالی تاکید کرد «چین به ترویج گفت‌وگوهای صلح ادامه خواهد داد و نقش سازنده‌ای در دستیابی به راه‌حلی که نگرانی‌های مشروع همه طرف‌ها را در نظر بگیرد، ایفا خواهد کرد.»