سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن بداند جمهوری اسلامی سوریه و لیبی نیست/ایران مهد دلیران است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 04 مهر 1404 - 15:59
امام جمعه کاشان با بیان اینکه ایران مهد دلیران است، گفت: دشمن بداند جمهوری اسلامی سوریه و لیبی نیست.
اشاره،مقاومت،جمعه،دفاع،شهادت،مقدس،امام،انقلاب،اسلامي،هفته،اي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان، ضمن اشاره حکمت صد و هشتم اظهار داشت: امیرالمومنین حالت قلب ما را در این حکمت بیان می‌کند به نحوی که اگر ناامیدی در دل باشد، آنقدر رشد می‌کند که او را نابود می‌کند و اگر او را خشم فرا بگیرد، کینه او شدت می‌گیرد.
وی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس افزود: باید قدر رزمندگان را دانست؛ هفت هزار شهید زیر 14 سال و بین 15 تا 23 سال نیز 152هزار شهید داریم و بیشترین شهدای ما شهدای زیر 23 سال هستند و امروز نیز این شهدا وجود دارد.
امام جمعه کاشان ضمن اشاره به تحولات جمهوری اسلامی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی سردمدار باطل است و در ایام قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با دریافت پیام‌های انقلاب متوجه شد که این نظام بر پایه اسلام ناب محمدی است و اگر روی کار بیاید، با نظام سلطه درگیر می‌شود.
وی با بیان اینکه نهال انقلاب اسلامی در ابتدای پیروزی امروز به یک درخت تنومند تبدیل شده است، گفت: سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله از دیگر مناسبت‌ها است و از مساجد درخواست داریم تا در حد توان خود برای این شخصیت بزرگ مراسم گرامیداشت برگزار کنند.
حجت‌الاسلام حسینی با بیان اینکه باید قدر قدرت نظام را بدانیم، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در جنگ تحمیلی 12 روزه ذره‌ای تردید در پیروزی نداشتند و دائما به صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا(س) متوسل می‌شدند.
وی ضمن اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: اولین محور فرمایشات ایشان اتحاد آحاد مردم بود و از نظر رهبر معظم انقلاب همه افراد با هر طیف و عقیه سیاسی و مذهبی مشت پولادین به سمت دشمن ایران و مرز و بوم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به توهمات دشمن در مورد جمهوری اسلامی افزود: مردم ایران اسلامی نشان دادند که زیر بار ظلم نمی‌روند و شعار هیئات مناالذله را سر می‌دهند و استوار و قدرتمند در مسیر ادامه می‌دهند.
وی ضمن اشاره به ماجرای اسنپ‌بک تصریح کرد: دشمن بداند جمهوری اسلامی نه سوریه و نه لیبی بلکه مهد دلیران است و مقام معظم رهبری نیز کلان کشور را مدیریت می‌کنند و وقتی نفر سوم عربستان را می‌پذیرد این موضوع پیام دارد و آن مدیریت جهان اسلام در برابر کفر است.
حجت‌الاسلام حسینی ضمن اشاره به دستاوردهای هسته‌ای کشور در طول سالیان گذشته تاکنون تاکید کرد: تولید انرژی پاک، کاربردهای مختلف در حوزه پزشکی هسته‌ای، کنترل آلودگی شهری، بکارگیری فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی و غیره از جمله کاربردهای انرژی هسته‌ای است.
وی با بیان اینکه راهکار مقاومت در برابر دشمن قوی شدن است، افزود: آموزش و پرورش و دانشگاه‌های ما در تبیین اهمیت انرژی هسته‌ای نقش بسزایی دارد و از اساتید دانشگاه درخواست داریم مقالاتی بنویسند که برای قوی شدن ساختاری چه پیشنهاداتی وجود دارد.
دفاع مقدس مظهر اتحاد ملت ایران است
به گزاش خبرگزاری تسنیم از اردستان، حجت‌الاسلام محمد رضایی در خطبه‌های نماز جمعه اردستان با تبریک ولادت امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: امام دوم شیعیان در عمر کوتاه و هشت‌ساله امامت خود تلاش‌های ارزشمندی برای حفظ دین انجام داد.
وی در ادامه با تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس گفت: دفاع، حرکتی مقدس برای حفاظت از جان، مال و ناموس ملت است که در دین اسلام نیز بر آن تأکید فراوان شده است و وقتی رهبر انقلاب فرمانده کل قوا هستند، با دقت و حساسیت ویژه همه امور نظامی کشور را پیگیری می‌کنند.
امام جمعه موقت اردستان با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: رفتار اخلاقی این سردار بزرگ باید الگوی همه رزمندگان باشد چراکه تفاوت اصلی دفاع ملت ایران با جنگ‌های دیگر در همین جنبه‌های اخلاقی نهفته است.
حجت‌الاسلام رضایی با بیان اینکه جوانان باید در هفته دفاع مقدس بیشتر پای خاطره‌گویی‌ها بنشینند، خاطرنشان کرد: رشد اخلاقی رزمندگان و جامعه در دوران دفاع مقدس بسیار چشمگیر بود و این از برکات آن دوران است و رزمندگان با ارتباط مستمر با خداوند در عملیات‌ها به پیروزی می‌رسیدند و در همین ایام کشور به خودکفایی صنعتی و دفاعی دست یافت.
وی تأکید کرد: دفاع مقدس آثار جهانی نیز داشت و موجب شد سردمداران فاسد عالم در برابر ملت ایران احساس ذلت کنند و همچنین اتحاد مردم در جنگ 12 روزه اخیر بار دیگر نشان داد که با قدرت رهبری و همدلی، ملت ایران پیروز میدان است.
حجت‌الاسلام رضایی تصریح کرد: جنگ تحمیلی 12 روزه موجب تحول در دیدگاه بسیاری از جوانان شد؛ جوانانی که پیش‌تر به خوراک فرهنگی غرب دل بسته بودند اما امروز به گفتمان مقاومت ایمان آورده‌اند و از این رو ملت ایران محکم و استوار در برابر تهدیدهای دشمن خواهد ایستاد.
وی تاکید کرد: ششم مهر روز شهادت شهید سیدحسن نصرالله است که با شهادت او، مقاومت قوی‌تر شد و پنجم مهر سالروز شکست حصر آبادان است که یاد و خاطره شهدای این روز را پاس می‌داریم و دهم مهر، روز شهادت شهید مصطفی چمران و به نام روز نخبگان نامگذاری شده که باید در این روز بیش از پیش به نخبگان کشور توجه و حمایت شود.
شهید سیدحسن نصرالله یک الگوی ولایتمداری بود
به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، حجت‌الاسلام سیدحسن سیدمحمدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بادرود با بزرگداشت حضرت عبدالعظیم حسنی و میلاد امام حسن عسکری (ع) اظهار داشت: حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، چهره‌ای نورانی از نسل امام حسن مجتبی(ع) و نماد علم، تقوا و ولایتمداری است.
امام جمعه بادرود با بیان اینکه حضرت عبدالعظیم نمونه‌ای کامل از «جهاد فرهنگی» بود، افزود: امام حسن عسکری(ع)، در توصیه‌ای تاریخی به ایشان، فرمودند ای عبدالعظیم، به شیعیان من بگو که در دین خود استوار باشند و از دشمنان اهل‌البیت فاصله بگیرند و امانت‌دار، اهل صداقت و اهل نماز و اخلاق باشند.
سیدمحمدی با اشاره به سالروز شهادت فرمانده بزرگ جبهه مقاومت، سید مقاومت، سید حسن نصرالله تصریح کرد: او نه فقط یک فرمانده نظامی، بلکه یک معلم اخلاق، یک الگوی ولایتمداری و یک مجاهد بصیر بود و در برابر فتنه داعش، در برابر توطئه تجزیه منطقه و در برابر جنگ‌های ترکیبی، ایستاد و با خون خود، امنیت را برای امت اسلامی به ارمغان آورد.
خطیب جمعه بادرود در ادامه با اشاره به بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب در ایام هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: این بیانات، نقشه راهی است برای همه مسئولان، نخبگان، طلاب، جوانان و دلسوزان انقلاب؛ تا بدانند که مسیر عزت، از مقاومت، علم، ایمان و اتحاد می‌گذرد و ایران اسلامی، با تکیه بر این اصول، می‌تواند تمدنی نوین و مقتدر را بنا نهد.
وی گفت: سخنرانی‌ها و دیدارهای رئیس‌جمهور در نیویورک عزتمندانه و مقتدرانه بود و مواضع جمهوری اسلامی ایران را به روشنی تبیین کرد که جای قدردانی دارد.
امام جمعه بادرود به موضوع هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: هفته دفاع مقدس یادآور ایستادگی، مقاومت و فداکاری مردان و زنان این سرزمین است؛ کسانی که نه تنها مرزهای جغرافیایی، بلکه عزت و استقلال کشور را پاس داشتند.
مواضع اخیر رئیس جمهور موجب زنده شدن گفتمان مقاومت در سازمان ملل شد
حجت‌الاسلام علیرضا فرهنگ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه آران و بیدگل، با یادآوری چهارشنبه نهم مهرماه، سالروز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی به مناسبت شهادت محمد الدوره 13 ساله، به قتل عام کودکان در غزه توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع ناشی از خوی فرعونی است.
وی با ارائه آمار دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه اعلام کرد: از زمان جنگ هفتم اکتبر تاکنون، 16 هزار کودک فلسطینی به شهادت رسیده‌اند، 17 هزار کودک پدر یا مادر یا هر دوی آن‌ها را از دست داده‌اند و سه هزار و 500 نفر به علت قحطی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.
امام جمعه آران و بیدگل، دلیل این وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را درک آن‌ها از بیداری نسل‌های جدید فلسطینی دانست و افزود: این یعنی در دل سختی، بیداری و وقتی خبرنگار غربی به وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گوید در بمباران بیمارستان المعمدانی بسیاری از کودکان بودند، او می‌گوید این کودکان به نیروهای مقاومت تبدیل می‌شوند.
حجت‌الاسلام فرهنگ در بخش دیگری از خطبه‌های خود، به شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، اشاره و خاطرنشان کرد: با شهادت او، فصل جدیدی برای مبارزه باز شده است و درخت مقاومت محکم‌تر شده است.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری در نماز جمعه در باب حزب‌الله اشاره کرد و افزود: این بدان معناست که با شهادت او، این درخت و فضائل باقی و ماندگار خواهد بود، چنانکه قرآن فرمود شجره خبیثه دوام ندارد، اما شجره طیبه گسترش پیدا کرده و جهانی خواهد شد.
حجت‌الاسلام فرهنگ از مواضع انقلابی رئیس جمهور در سازمان ملل در حمایت از مردم غزه و به تصویر کشیدن جنایات اسرائیل تقدیر کرد و گفت: این مواضع باعث زنده شدن گفتمان مقاومت در سازمان ملل شد و برخی سخنرانان دیگر نیز جرأت یافتند در مقابل اسرائیل حرف بزنند.
انتهای پیام/801