سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاومت ملت ایران پشتوانه اقتدار در برابر توطئه‌های جهانی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 04 مهر 1404 - 14:58
مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت فارس گفت: ملت ایران با اتحاد و همدلی، قله های افتخار را فتح خواهد کرد و پرچم مقاومت را به دست امام زمان (عج) خواهد سپرد.
دفاع،ايران،اشاره،مقدس،ملت،دشمنان،پيروزي،كوشكي،اتكا،مقاومت،حف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سرتیپ دوم پاسدار سعید کوشکی جهرمی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه امروز شیراز با اشاره به چهل و هفت سال از پیروزی انقلاب اسلامی، ایستادگی ملت ایران در برابر جنگ‌های تحمیلی و توطئه‌های دشمنان را ستود و آن را حاصل اتکا به خداوند متعال و پیروی از رهبری دانست و اظهار کرد: دفاع مقدس، درسی بزرگ برای حفظ تمامیت ارضی و ارزش‌های دینی و انقلابی است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، منبع نورانی برای جهانیان است، همواره مورد کینه و عداوت دشمنان قرار داشته است، به جنگ هشت ساله و جنگ دوازده روزه که با حمایت قدرت‌های جهانی به ملت ایران تحمیل شد، اشاره کرد و گفت: ملت ایران بدون اتکا به هیچ قدرت خارجی و با اتکا به ذات اقدس الهی، در میدان حاضر شد و از ارزش‌ها و دین خود دفاع کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس همچنین به توهم دشمنان در طول دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: صدام، نتانیاهو و منافقین، با توهم پیروزی سه روزه، به کشور ما حمله کردند، اما مردان مردی در این میدان حاضر شدند و با تقدیم صد و هشتاد و پنج هزار شهید، از کیان این سرزمین دفاع کردند.
سردار کوشکی با اشاره به تحریم‌های اقتصادی و فشارهای سیاسی علیه ایران، تصریح کرد: ایران امروز به کشوری قدرتمند در منطقه تبدیل شده و دشمنان در پی تضعیف و تسلیم آن هستند.
وی همچنین به حمایت کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه اشاره کرد و گفت: تمام قدرت‌های استکباری در صف حمایت از این رژیم جنایتکار ایستاده‌اند.
سردار کوشکی با تأکید بر پیروزی نهایی مؤمنان، به وعده الهی "ان تنصرالله ینصرکم" اشاره کرد و گفت: ملت ایران با اتحاد و همدلی، قله‌های افتخار را فتح خواهد کرد و پرچم مقاومت را به دست امام زمان(عج) خواهد سپرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس در پایان، با تبریک هفته دفاع مقدس، از خداوند متعال خواست تا پیروزی نهایی رزمندگان اسلام را در رکاب امام زمان(عج) فراهم آورد و امنیت و اقتدار ملت ایران را تضمین نماید.
انتهای پیام/424