آغاز سال تحصیلی در مدرسه ای با یک دانشآموز و یک معلم - تسنیم
مدیر آموزش و پرورش خواف گفت: با جذب 207 نیروی جدید، هیچ کلاسی در این شهرستان بدون معلم نمانده است که در این میان، یکی از مدارس روستایی سال تحصیلی را تنها با یک دانش آموز و یک معلم آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خواف، در حالی که چند روز پیش موضوع وجود بیش از 50 کلاس درس بدون معلم در مدارس شهرستان خواف خبرساز شده بود، پیگیری خبرنگار تسنیم نشان میدهد که این مشکل برطرف شده است.
حمید زنگنه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از خواف، اظهار کرد: با ورود 207 نیروی جدید به آموزش و پرورش شهرستان، هیچ کلاسی در خواف بدون معلم نیست.
این نیروهای تازهوارد ضمن تکمیل کادر آموزشی، به کاهش تراکم دانشآموزان کمک کرده و کیفیت آموزش را افزایش خواهند داد.
مدیر آموزش و پرورش خواف افزود: تعلیم و تربیت در خواف در سال تحصیلی 1404 ـ 1405 با حضور حدود 3 هزار و 200 معلم و 45 هزار و 507 دانشآموز در 354 مدرسه آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نکات جالب آغاز سال تحصیلی در خواف، فعالیت آموزشی مدرسه امام رضا(ع) در روستای دردوی بخش سنگان خواف است که تنها با یک دانشآموز و یک معلم آغاز به کار کرده است.
انتهای پیام/282