سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکدل: قهرمانی در آسیا تقدیم به روح سردار حاجی‌زاده/ با اقتدار روی سکوی اول آسیا ایستادیم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 04 مهر 1404 - 00:12
رئیس فدراسیون هندبال گفت: قهرمانی در آسیا را تقدیم به روح شهید حاجی زاده می کنیم.
تيم،هندبال،قهرماني،برنامه،آسيا،رويداد،بحرين،فني،ادامه،ايران، ...

علیرضا پاکدل در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص قهرمانی تیم هندبال زیر 17 سال کشورمان در نخستین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در این رده سنی، اظهار داشت: اتفاقی که سال‌ها منتظر آن بودیم رقم خورد.
19 سال از آخرین قهرمانی هندبال مردان در آسیا می گذشت و این قهرمانی مقتدرانه رقم خورد و بعد از 8 پیروزی قاطع و شکست تقریبا تمام قدرت‌های آسیا و دو بار شکست کره جنوبی بعد از 19 سال و برتری برابر قطر و کویت و بحرین، روی سکوی اول آسیا ایستادیم.
وی در ادامه افزود: بازی سخت و سنگینی در فینال برابر کره داشتیم ولی این بچه ها نشان دادند نسل طلایی هندبال شکل گرفته است.
بعد از 6 سال برنامه ریزی و استعدادیابی این تیم تشکیل شد و در ادامه نیز برای آن برنامه ویژه داریم.
این جوانان می‌توانند ظرف 5-6 سال آینده وارد بزرگسالان شوند و نسل خوبی را با آنها در رده سنی بزرگسالان خواهیم داشت.
رئیس فدراسیون هندبال در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای برای تقویت کادر فنی دارید، گفت: از کادر فنی این تیم تشکر می‌کنم و از عملکرد آنها رضایت دارم.
همانطور که گفتم وقتی با رافائل قرارداد امضا کردیم بحث نظارت و کمک به تیم‌های پایه جزو قرارداد او بود و او به جز مدت جنگ تحمیلی 12 روزه که ایران نبود در تمام مقاطع در اردو بود و مشاوره فنی داد‌.
در ادامه با همین روند پیش می‌رویم و مربی خارجی جدید به تیم اضافه نمی کنیم چون رافائل در کنار این تیم هست.
وی در خصوص برنامه های فدراسیون برای آمادگی این تیم گفت.
باید برنامه ریزی کنیم مشکل بزرگ ما این است که قهرمانی جهان و بازی‌های جوانان آسیا در بحرین دقیقا در یک زمان است و هر دو رویداد نیز مهم هستند.
باید اول این موضوع را حل کنیم و به یاری خدا برنامه ریزی خوبی داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که همزمانی دو رویداد مشغله شما را چند برابر خواهد مرد، عنوان داشت: شبانه روزی در حال فعالیت هستم.
نسبت به کاروان ایران در بحرین تعهد دارم و از طرفی نمی‌توانم مسئولیت و تعهد خود به هندبال را رها کنم .
همانطور که تا الان موضوعات را به خوبی پیش بردیم، بقیه کارها را نیز پیش می‌بریم و امیدوارم هم هندبال و هم کاروان ایران در دو رویداد موفق باشند.
پاکدل در پایان تصریح کرد: این قهرمانی را به روح سردار حاجی زاده تقدیم کردیم.
پاداشی را نیز برای تیم در نظر گرفتیم که در فرودگاه اعلام می کنیم.
انتهای پیام/