خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید فیلم سینمایی، درباره جنگ 12 روزه در راه است

تسنیم | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 16:58
بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان سینمایی کشور برای تولید مشترک یک فیلم سینمایی با محوریت وقایع «جنگ 12 روزه» به توافق رسیدند.
سينمايي،توليد،بنياد،شهيد،مشترك،همكاري،جنگ،فيلم،سازمان،اوحدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رائد فریدزاده رییس سازمان سینمایی کشور در دیداری ضمن بررسی موضوع توسعه همکاری‌های دوجانبه، بر تولید مشترک فیلم سینمایی با محوریت جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران تأکید کردند.
سعید اوحدی در این دیدار که در بنیاد شهید برگزار شد، گفت: این فیلم سینمایی با هدف ثبت و روایت واقعیات تاریخی، شهدای مردمی و اقتدار ایران اسلامی و به تصویر کشیدن نقش انسجام و همبستگی مردم در مقابله با تجاوز دشمن به صورت مشترک طراحی و تولید خواهد شد.
وی ضمن اشاره به ضرورت توسعه همکاری‌های فرهنگی و هنری و بیان خاطراتی از غیرنظامیانی که مظلومانه در این جنگ به شهادت رسیدند، بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در میان نسل‌های جوان تأکید کرد.
اوحدی افزود: ایثار و فداکاری مردم عادی، ستون اصلی مقاومت کشور در این دوران حساس بود و روایت این وقایع باید از طریق هنر و سینما به نسل‌های بعد منتقل شود.
رائد فریدزاده رییس سازمان سینمایی کشور نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از این همکاری، بر حمایت کامل سازمان سینمایی از تولید آثار فاخر و ماندگار با موضوع ایثار، شهادت و همبستگی ملی به عنوان دغدغه جدی دولت چهاردهم و اهمیت همکاری مستمر با بنیاد شهید و امور ایثارگران برای خلق آثار سینمایی مشترک و واقعی‌نگر تأکید کرد.
وی گفت: در گام اول این همکاری مشترک برای تولید فیلم جنگ تحمیلی 12 روزه، نقطه عطفی در تولید آثار فرهنگی و هنری درباره مقاومت و جانفشانی مردم عادی محسوب می‌شود.
رییس سازمان سینمایی افزود: این همکاری زمینه‌ساز تولید فیلمی است که واقعیت‌های تاریخی جنگ 12 روزه، نقش انسجام ملی و شهادت‌های مردمی را به طور جامع به تصویر خواهد کشید که همسو با اهداف فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
براساس اعلام مسئولان این دو نهاد، هدف از ساخت این فیلم، ثبت وقایع تاریخی و به‌تصویرکشیدن همبستگی مردمی در جریان این رویداد است.
انتهای پیام/