خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار مرغ در یزد آرام است/ رکورد 250 تن کشتار روزانه

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 15:13
رئیس سازمان جهادکشاورزی یزد از افزایش عرضه مرغ و ثبات بازار این محصول با رکورد روزانه 250 تن کشتار خبر داد.
مرغ،استان،بازار،يزد،سازمان،جهادكشاورزي

عباس حاجی حسینی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد از رکوردشکنی در کشتار مرغ خبر داد و گفت: بر اساس آمار ثبت‌شده در سامانه ستکا، میزان کشتار مرغ در استان به 250 تن در روز رسیده است.
وی افزود: با پیگیری‌های مستقیم این سازمان و گشت‌های مشترک نظارتی با اداره دامپزشکی، آرامش کامل بر بازار مرغ حاکم شده است.
حاجی حسینی تصریح کرد: هم‌اکنون مرغ مورد نیاز مردم با قیمت مصوب دولتی در بازار موجود است و میزان عرضه نسبت به تقاضا بیش از حد کافی بوده و کمبودی در این محصول اساسی در استان مشاهده نمی‌شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی یزد ادامه داد: به همت مرغداران و حمایت مسئولان، آمار جوجه‌ریزی استان با روندی رو به رشد همراه بوده و همین امر باعث کسب رتبه برتر استان در کشور و تثبیت بازار مرغ شده است.
وی در پایان با تأکید بر آرامش بازار به شهروندان توصیه کرد: خرید مرغ را مطابق نیاز معمول خود و بدون هیچ نگرانی انجام دهند تا ثبات بازار همچنان حفظ شود.
انتهای پیام/781