خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بقائی: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب نیست

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 14:36
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعای آمریکا مبنی بر آمادگی برای مذاکره با ایران گفت: نمی توان هم زمان با مذاکرات دیپلماتیک کشوری را بمباران کرد و سخن از دیپلماسی به میان آورد.
آمريكا،ايران،بقائي،ناروا،ديپلماسي،انگشت،آشكار

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعاهای آمریکا علیه ایران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: وقتی انگشت اتهام ناروا به سوی دیگری دراز می‌کنی، در حقیقت سه انگشت دیگر به سمت خودت نشانه می‌رود.
وی افزود: اتهام‌زنی ناروا به ایران، هرگز نمی‌تواند همدستی و مشارکت مستقیم آمریکا در نسل‌کشی ادامه‌دار فلسطینیان، تروریسم سازمان‌یافته و تجاوزهای مداوم رژیم اسرائیل علیه کشورهای مختلف را بپوشاند.
بقائی خاطرنشان کرد: افتخار کردن به حمله غیرقانونی به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، هرقدر هم که آن را توجیه کنید - در عین اینکه گستاخانه و نفرت‌انگیز است - مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا را به‌خاطر ارتکاب این عمل مجرمانه و تجاوزکارانه سنگین‌تر می‌کند و بیش از پیش کینه‌توزی و دشمنی عمیق حاکمان آن کشور را نسبت به «ملت ایران» آشکار می‌کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تصریح کرد: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست؛ نمی‌توان ‌هم‌زمان با مذاکرات دیپلماتیک کشوری را بمباران کرد و سخن از دیپلماسی به میان آورد.
انتهای پیام/