خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شروع خوب، پایان بد؛ حذف ایران با شکست مقابل چک - تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 13:12
تیم ملی والیبال ایران با قبول شکست مقابل چک از راهیابی به جمع 4 تیم برتر مسابقات قهرمانی جهان بازماند.
ايران،چك،تيم،ست،بازي،بازيكنان،جمهوري،ملي،امتياز،20،مرحله

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرحله یک چهارم نهایی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان 2025، امروز پنج‌شنبه در فیلیپین ادامه پیدا کرد و تیم ملی ایران برای صعود به مرحله نیمه‌نهایی به مصاف جمهوری چک، تیم هجدهم جهان رفت و با شکست 3 بر یک به کار خود پایان داد.
روبرتو پیاتزا، سرمربی ایتالیایی تیم ملی ایران برای شروع بازی، عرشیا به‌نژاد، علی حاجی‌پور، مرتضی شریفی، پوریا حسین‌خانزاده، یوسف کاظمی، محمد ولی‌زاده و محمدرضا حضرت‌پور (لیبرو) را به زمین فرستاد.
جمهوری چک در ست نخست و در حمله عملکردی بهتر داشت اما در مقابل اشتباهات بیشتری هم مرتکب شد.
نقطه اوج و تاثیرگذار این ست، سرویس‌های بی نقص پوریا حسین‌خانزاده پس از تساوی دو تیم در امتیاز 20 بود که در نهایت باعث پیروزی 25 بر 22 ایران شد.
بازی در ست دوم هم پایاپای آغاز شد و تا امتیاز 20 به همین شکل پیش رفت.
ایران پس از سرویس قدرتمند پوریا حسین‌خانزاده این فرصت را داشت که نتیجه را 23 بر 20 کند اما مرتضی شریفی این فرصت را هدر داد تا بازی همچنان برابر پیش برود و نتیجه در امتیاز 23 و سپس 24 مساوی شود.
دو سرویس بدون بازگشت و متوالی از سوی بازیکنان چک، ستی را که می‌توانست به سود ایران تمام شود با نتیجه 26 بر 24 برای جمهوری چک ثبت کرد.
ست سوم با افت روحی و فنی بازیکنان ایران همراه بود و مرتضی شریفی هم از روی نیمکت بازی را تماشا کرد.
با وجودی که ایران در حمله و سرویس عملکرد بهتری داشت اما اشتباهات بیشتری هم مرتکب شد تا اینکه در نهایت جمهوری چک 25 بر 20 به پیروزی رسید.
افت شدید روحی و عملکرد بازیکنان ایران در ست چهارم کاملا مشهود بود و تلاش‌های پیاتزا برای نگه داشتن شاگردانش در جریان مسابقه، سودی نداشت.
پیاتزا در وقت‌های استراحت خود از بازیکنان ایران می‌خواست که اشتباه قبلی خود را فراموش و به امتیاز بعدی فکر کنند.
تلاش‌ها و توصیه‌های بازیکنان و کادر فنی تیم ملی در نهایت نتوانست مانع از شکست ایران شود.
تیم ملی در ست چهارم 25 بر 21 بازی را واگذار کرد تا جمهوری چک راهی مرحله نیمه‌نهایی مسابقات شود.
چک در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف برنده بازی آمریکا و بلغارستان خواهد رفت.
تیم ملی چکسلواکی سابق در 6 دوره متوالی بین سال‌های 1949 تا 1966 به فینال مسابقات قهرمانی جهان رسیده و در سال‌های 1956 و 1966 قهرمان جهان شده است.
انتهای پیام/