خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 30 هزار تنی تولید شیلات اردبیل با حمایت سرمایه‌گذاران - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 10:36
مدیرکل شیلات استان اردبیل، گفت: با سیاست گذاری های درست در استان اردبیل و حمایت جدی از سرمایه گذاران، می توان تولید شیلات استان را تا 30 هزار تن افزایش داد.
شيلات،استان،اردبيل،آبزيان،توسعه،شيلاتي،بازارچه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد اله‌بخش پیش از ظهر امروز در بازدید از طرح‌های توسعه شیلات اردبیل، با تأکید بر اهمیت نگاه توسعه‌محور در پیشرفت بخش شیلات اظهار کرد: توسعه شیلات استان مستلزم حمایت کامل و همراهی دستگاه‌های اجرایی و تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری است.
وی افزود: رفع حساسیت‌ها و هموار کردن مسیر برای سرمایه‌گذاران، لازمه پیشرفت این بخش است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل تصریح کرد: در جلسه اول ستاد توسعه شیلات، 11 طرح مورد بررسی قرار گرفت که تاکنون هفت طرح به نتیجه رسیده و بقیه موارد در دست بررسی است.
اله‌بخش گفت: با سیاست‌گذاری‌های درست در استان اردبیل و حمایت جدی از سرمایه‌گذاران، می‌توان تولید شیلات استان را تا 30 هزار تن افزایش داد.
وی همچنین از راه‌اندازی بازارچه عرضه آبزیان در اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: نبود محل مشخص برای خرید و فروش آبزیان یکی از چالش‌های مهم این بخش بود که با راه‌اندازی بازارچه عرضه مستقیم، دسترسی مردم به محصولات شیلاتی تازه و سالم تسهیل خواهد شد.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای شیلات استان اضافه کرد: ایجاد شهرک شیلاتی در شهرستان انگوت از دیگر اقدامات مهم در دستور کار است که می‌تواند به متمرکز شدن فعالیت‌ها، کاهش هزینه‌ها و رونق اشتغال کمک کند.
اله‌بخش بیان کرد: همچنین با اجاره بستر کانال‌ها و آب‌بندان‌ها، شرایط برای بهره‌برداری بهینه از منابع آبی استان و افزایش تولید آبزیان فراهم می‌شود.
انتهای پیام/132/.