خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی زندانیان مالی غیرعمد در کردستان/530 میلیارد بخشیده شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 10:13
مدیرکل زندان های استان کردستان از آزادی 45 زندانی مالی غیرعمد در قالب اجرای طرح پایش و غربالگری زندانیان در کردستان خبر داد.
زندانيان،مالي،استان،اعسار،غيرعمد،شكات،خيرين،كردستان

محمد خسروی، مدیرکل زندان‌های استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از اجرای طرح گسترده پایش و غربالگری زندانیان مالی غیرعمد خبر داد و اظهار کرد: این اقدام گام مؤثری در مسیر احیای کرامت انسانی و کاهش جمعیت کیفری زندان‌های کردستان است.
وی از آزادی 30 زندانی مالی غیرعمد بامجموع بدهی این افراد بالغ بر 530 میلیارد ریال در قالب اجرای این طرح در استان خبر داد و افزود: از این میزان، 23 میلیارد ریال از طریق کمک‌های بلاعوض ستاد دیه و خیرین تأمین شده و باقی‌مانده بدهی‌ها نیز با گذشت شکات، پرداخت نقدی توسط مددجویان و پذیرش اعسار در مراجع قضایی مرتفع شد.
مدیرکل زندان‌های استان کردستان گفت: همچنین در جریان این پایش، با برگزاری جلسات صلح و سازش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های میانجی‌گری، 15 زندانی دیگر بدون هیچ‌گونه هزینه‌ای و صرفاً با رضایت شکات و پذیرش اعسار مطلق از زندان آزاد شدند.
خسروی بررسی دقیق پرونده‌های زندانیان مالی غیرعمد در سطح زندان‌های استان، تعامل مستمر با مراجع قضایی برای تسهیل روند پذیرش اعسار، جلب مشارکت خیرین و نهادهای حمایتی برای تأمین منابع مالی و برگزاری جلسات صلح و سازش با حضور شکات و مددجویان را از جمله اقدامات صورت گرفته در رابطه با آزادی زندانیان کردستانی عنوان کرد و گفت: امیدواریم که با همت خیرین و مردم خیرخواه بتوانیم زندانیان زیادی را از زندان آزاد کنیم.
انتهای پیام/481/.