خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد تند رئیس کل دادگستری از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز در مازندران

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 09:54
رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به تاثیر ساخت و سازهای غیرمجاز در بروز مشکلات حقوقی و اجتماعی، گفت: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، نیازمند یک رویکرد جامع و هماهنگ است.
دادگستري،مشكلات،استان،پورياني،سازهاي،مازندران،اراضي،رئيس،اند ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در نشست نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دادگستری برای مقابله با تغییر کاربری های غیرمجاز، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسات، احصاء مشکلات و چالش های استان و بررسی، برنامه ریزی و زمان بندی برای رفع مشکلات مبتلابه است.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: در حال حاضر ساخت و سازهای غیر مجاز از جمله مشکلات و مسائل مهم استان است که در این راستا امیدواریم با هم اندیشی و ‌همفکری، به رویه واحدی در پیشگیری، کاهش و مقابله با آن دست یابیم.
پوریانی همچنین بر لزوم بهره مندی از همه ظرفیت ها برای حل مسائل و موضوعات خاص استان تاکید کرد و ‌افزود: اگر برای تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیر مجاز چاره اندیشی نشود، اراضی با ارزش کشاورزی، مراتع، جنگل ها و اراضی ملی با خسارات جبران ناپذیری روبرو خواهند شد.
رئیس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: متاسفانه برخی از این ساخت‌ و سازها بدون توجه به ضوابط قانونی و بدون کسب مجوزهای لازم، در مناطق مختلف استان صورت می‌گیرد که علاوه بر ضررهای زیست‌محیطی، منجر به مشکلات حقوقی و اجتماعی نیز می‌شود.
پوریانی خاطر نشان کرد: مطمئناً جلوگیری از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز، نیازمند یک رویکرد جامع و هماهنگ است تا علاوه بر برخورد قاطع، انگیزه‌های اقتصادی برای استفاده بهینه از اراضی را نیز ایجاد کند.
نمایندگان مجلس هم بر لزوم اتخاذ تدابیر قانونی و نظارتی جدی‌تر، تقویت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نظارتی، تهیه نقشه هوایی جدید و بروز رسانی قوانین برای تسهیل برخورد با تخلفات در این زمینه تاکید کردند.
انتهای پیام/