خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 03 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانشین سپاه نینوا: ‌مردم سناریوی دشمنان را در فتنه‌های اخیر ناکام گذاشتند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1404 - 09:53
جانشین سپاه نینوا گلستان گفت: بصیرت و انسجام ملی، باطل السحر و کلید اصلی پاسخ به تهدیدهای خارجی و رمز پیروزی ملت ایران در میدان های مختلف بوده است.
ايران،مقدس،دفاع،ملت،ملي،نينوا،انسجام،جانشين،دشمنان،گلستان،سپ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار سیدموسی حسینی ‌در اجلاسیه «فاتحان مهر، ایثار و مقاومت» که با حضور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، فرماندهان نظامی و اقشار مختلف مردم در حسینیه عاشقان ثارالله گرگان برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم که در چارچوب ویژه‌برنامه‌های هفته دفاع مقدس برپا شد، یادآور فداکاری رزمندگانی بود که با ایمان و بصیرت خود، عزت و اقتدار ایران اسلامی را در سخت‌ترین شرایط رقم زدند.
جانشین سپاه نینوا گلستان با اشاره به جایگاه والای دفاع مقدس در تاریخ معاصر ایران گفت: دفاع مقدس گنجینه‌ای از ایمان، شجاعت و فداکاری است که همچنان درس‌های تازه‌ای برای نسل‌های آینده به همراه دارد.
بصیرت و انسجام ملی، کلید اصلی پاسخ به تهدیدهای خارجی و رمز پیروزی ملت ایران در میدان‌های مختلف بوده است.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس ایران به‌طور کامل مردمی و بر پایه ایمان و ولایت‌مداری شکل گرفت، افزود: این پیوند ناگسستنی میان مردم و ولایت، تجربه‌ای ماندگار آفرید که امروز به‌عنوان گنجینه‌ای ناتمام، ظرفیت آموختن برای نسل‌های آینده را فراهم کرده است.
جانشین سپاه نینوا گلستان با مقایسه تجربه دفاع مقدس با جنگ‌های جهانی و منطقه‌ای اظهار کرد: برخلاف بسیاری از تجربیات تاریخی در جهان، دفاع مقدس ملت ایران تنها یک نبرد نظامی نبود، بلکه ریشه در فرهنگ عاشورا و آموزه‌های دینی داشت.
این ویژگی سبب شد تا فرهنگ شهادت و ایثار در قالب اخلاق، معنویت و منش‌های انسانی جلوه کند و الگویی ماندگار برای همه ملت‌های آزاده جهان باشد.
حسینی ادامه داد: فرهنگ شهادت مجموعه‌ای از ریشه‌ها و ارزش‌هاست که بندگی خدا را به اوج تعالی می‌رساند.
به همین دلیل برخی عملیات‌های بزرگ دفاع مقدس امروز در دانشگاه‌های معتبر دنیا تدریس می‌شود و این نشان از تأثیرگذاری و ماندگاری تجربه ملت ایران در سطح بین‌المللی دارد.
وی دفاع مقدس را گنجینه‌ای باز و پویا توصیف کرد و گفت: با تداوم حرکت جبهه‌ای – فرهنگی و تقویت وحدت ملی، این گنجینه می‌تواند همواره پاسخگوی تهدیدهای نوظهور باشد.
اقتدار جمهوری اسلامی ایران نه به تجهیزات نظامی، بلکه به فرزندان باایمان و بااراده آن است که با تبعیت از رهبر معظم انقلاب، صحنه‌های عزت و سربلندی را رقم می‌زنند.
جانشین فرمانده سپاه نینوا گلستان یادآور شد: مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که دشمنان در برابر اراده ملت ایران شکست خواهند خورد و تاریخ دفاع مقدس نشان داده است که این استقامت و انسجام ملی است که کارنامه درخشان ملت ایران را در برابر تهدیدها رقم زده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به تحولات اخیر اشاره کرد و گفت: ملت ایران با تکیه بر وحدت، اطاعت از رهبری و ایستادگی نیروهای مسلح، توانست صحنه را به نفع امنیت ملی تغییر دهد.
این تجربه نشان داد که اولین مؤلفه‌های پاسخ به تهدید، استقامت، ایستادگی و انسجام اجتماعی است.
حسینی با اشاره به ناکامی دشمنان در فتنه‌انگیزی‌های اخیر خاطرنشان کرد: حضور مردم در صحنه و همراهی با رهبر معظم انقلاب و هوشیاری نیروهای مسلح موجب شد سناریوی دشمنان برای ایجاد آشوب و تضعیف امنیت داخلی ناکام بماند.
وی افزود: نهادهای امنیتی و نیروهای مسلح کشور با طراحی‌های هوشمندانه و اقدامات کارآمد، توانستند امنیت ملی را حفظ کنند و در برابر هرگونه عملیات خرابکاری یا تجاوز خارجی پاسخی قاطع ارائه دهند.
جانشین فرمانده سپاه نینوا گلستان به شکست‌های دشمن در سال‌های گذشته اشاره کرد و یادآور شد: همان‌طور که دشمن در جنگ تحمیلی 12 روزه ناچار به عقب‌نشینی و پشیمانی شد، امروز نیز بصیرت و هم‌افزایی ملی ملت ایران نقشه‌های دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی کرده است.
وی تصریح کرد: تجربه دفاع مقدس نشان می‌دهد هرگاه مردم و مسئولان با انسجام ملی و پیروی از رهبری در میدان حاضر شوند، هیچ قدرتی قادر به شکست ملت ایران نخواهد بود.
انتهای پیام/