خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 02 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود شدید نیروی عملیاتی در آتش‌نشانی یزد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 19:30
رئیس شورای اسلامی شهر یزد از کمبود جدی نیرو در آتش نشانی این شهر خبر داد و خواستار تسریع در روند جذب و تأیید نیروهای جدید شد.
يزد،نيروي،نفر،عملياتي،شهر،سازمان

عزیزالله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان آتش‌نشانی شهرداری یزد اظهار داشت: این سازمان علاوه بر شهر یزد، خدمات خود را به شهرهای اطراف و حتی برخی شهرستان‌های استان ارائه می‌دهد، اما کمبود نیرو به یکی از مشکلات جدی آن تبدیل شده است.
وی افزود: آتش‌نشانی شهرداری یزد در حال حاضر 161 نفر نیروی عملیاتی دارد که تا پایان سال بیش از 20 نفر از آنها بازنشسته خواهند شد.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: با توجه به جمعیت نزدیک به 900 هزار نفری شهرستان یزد و بر اساس استانداردهای کشوری، این سازمان باید دست‌کم 330 نفر نیروی عملیاتی داشته باشد، در حالی‌که نیمی از ردیف‌های استخدامی آن خالی مانده است.
سیفی تصریح کرد: امیدواریم با مساعدت مسئولان استان و کشور، روند استخدام نیروهای جدید آتش‌نشانی هرچه سریع‌تر محقق شود.
همچنین در سال گذشته پذیرش 97 نفر نیروی عملیاتی انجام شد که هنوز از سوی مرکز تأیید نهایی نشده و انتظار می‌رود این موضوع نیز در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.
انتهای پیام/781