خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 02 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«همیار فنی و حرفه‌ای» برای ارتقای مهارت دانشجویان و پیوند دانشگاه با صنعت - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 16:53
سرپرست دانشگاه بیرجند گفت: تولید محتوای آموزشی و اجرای طرح هایی مانند «همیار فنی و حرفه ای» می تواند نقش مهمی در ارتقای مهارت دانشجویان و پیوند بیشتر دانشگاه با صنعت و جامعه ایفا نماید.
فني،دانشگاه،بيرجند،مهارتي،استان،مربي،مشترك،دانشجويان،اداره،دوره

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ احمد خامسان، امروز در دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی به بحث و تبادل نظر درباره گسترش همکاری‌های مشترک میان دانشگاه بیرجند و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان پرداخت.
وی موضوعاتی همچون توسعه فعالیتهای مراکز فنی و حرفه‌ای جوار دانشگاهی در دانشگاه بیرجند و فردوس، ارتقای کیفیت دوره‌های مهارت‌آموزی و اثرگذاری آن‌ها بر آینده شغلی دانشجویان در دستور کار قرار گرفت.
سرپرست دانشگاه بیرجند با استقبال از همکاری‌های مشترک دانشگاه و اداره کل فنی و حرفه‌ای، بر ضرورت تطبیق واحدهای درسی با مهارت‌آموزی و حذف فرایندهای زائد تأکید کرد.
خامسان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از ظرفیت‌های اداره کل فنی و حرفه‌ای در سراسر استان، تولید محتوای آموزشی و اجرای طرح‌هایی مانند «همیار فنی و حرفه‌ای» می‌تواند نقش مهمی در ارتقای مهارت دانشجویان و پیوند بیشتر دانشگاه با صنعت و جامعه ایفا نماید.
برگزاری بیست دوره مهارتی در دانشگاه بیرجند
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی در این دیداربا ارائه گزارشی از عملکرد سال‌های اخیر اظهار داشت: در سال 1403 بیست دوره مهارتی در دانشگاه بیرجند برگزار شده و بیش از 320 نفر آموزش دیده‌اند.
کامرانی فرد افزود: در سال 1404 تاکنون 10 دوره مهارتی شامل دوره‌های تعمیر کولر گازی، تعمیر برد، نرم‌افزار، مکانیک و کارگاه چرم اجرا شده است.
ایشان تأکید کردند با توجه به نیاز رشته‌های دانشگاهی، لازم است تنوع و تخصصی‌سازی دوره‌های مهارتی افزایش یابد.
در ادامه، زمینه‌های همکاری مشترک شامل استفاده از ظرفیت سرباز مربی، بهره‌گیری از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد برای تدریس، معرفی متقاضیان به مرکز تربیت مربی کرج، طرح مربی افتخاری و شناسایی دوره‌های تقاضامحور مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/258