خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 02 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره وری پسته ورامین 2.4 برابر سایر قطب های تولیدی کشور

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 15:53
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در مراسم جشنواره پسته ورامین بهره وری پسته این شهرستان را 2.4 برابر سایر قطب های تولیدی کشور اعلام کرد.
پسته،ورامين،شهرستان،توليد،صادرات،جشنواره،محصول،فراهم،مسئولان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، در اولین جشنواره پسته شهرستان، سید علی بابایی، قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با حضور فرماندار ویژه، نماینده مردم ورامین، معاونان و جمعی از مسئولان، ظرفیت‌های تولید پسته در این شهرستان را تشریح کرد و با اشاره به مرغوبیت پسته ورامین و کیفیت بالای آن، افزود: بهره‌وری تولید این محصول در شهرستان نسبت به سایر قطب‌های کشور 2.4 برابر است و سهم 70 درصدی تولید پسته استان تهران متعلق به ورامین است.
وی ادامه داد: با حمایت مسئولان استانی و محلی، زیرساخت‌های لازم برای تولید، فرآوری و صادرات پسته فراهم شده و صنایع تبدیلی و آزمایشگاه‌های مجهز به بهره‌برداران خدمات ارائه می‌دهند.
هدف اصلی این جشنواره، هم‌افزایی کشاورزان و معرفی پسته ورامین به بازارهای داخلی و خارجی است.
بابایی با بیان اینکه شهرستان ورامین سالانه بیش از 12 هزار تن پسته تولید می‌کند، گفت: محصولات عمدتاً برای مصرف داخلی و صادرات به کشورهای مختلف از جمله اتحادیه اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرند و برنامه‌ریزی‌های لازم برای برندسازی و ارزش افزوده در حال انجام است.
قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: اقدامات انجام شده، علاوه بر تقویت صادرات، زمینه ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی در شهرستان را فراهم کرده و امیدواریم با استمرار این روند، جایگاه ورامین در تولید پسته در سطح ملی و بین‌المللی ارتقا یابد.
اولین جشنواره پسته ورامین، زمینه‌ساز برندسازی و توسعه صادرات
قدمعلی بوربور، کشاورز نمونه و پیشرو تولید پسته در شهرستان ورامین، با تأکید بر اهمیت برندسازی پسته گفت: با برگزاری اولین جشنواره پسته شهرستان، شناسنامه پسته ورامین و برند اختصاصی آن کلید خورده و این اقدام می‌تواند زمینه‌ساز افزایش صادرات و ایجاد ارزش افزوده برای تولیدکنندگان باشد.
وی افزود: با همکاری مسئولان شهرستان و حمایت فرماندار، زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری از ظرفیت 8500 هکتار باغ پسته فراهم شده و امیدواریم در سال‌های آینده شاهد رشد و توسعه بیش‌تر این محصول باشیم.
بوربور در پایان تأکید کرد : جشنواره پسته علاوه بر ارتقای تولید، می‌تواند به هم‌افزایی کشاورزان و صنایع تبدیلی کمک کرده و زنجیره اقتصادی محصول را تکمیل کند.
در پایان مراسم، از20 پسته‌کار نمونه شهرستان با اهدا لوح تقدیرو تندیسی تجلیل شد .
انتهای پیام/