خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 02 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیین تکریم‌ و‌ معارفه رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 15:30
در آیینی با حضور رئیس حوزه هنری، جمعی از مسئولان استانی و هنرمندان، مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان با هدف پاسداشت خدمات پیشین و آغاز دوره ای تازه در مدیریت فرهنگی استان برگزار شد.
هنري،خوزستان،حوزه،انقلاب،فرهنگي،اسلامي،تحول،مسير،هنر،استان،ر ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، آیین تکریم‌و‌ معارفه رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان با حضور محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری و معاونان، جمعی از‌ مسئولان استانی و هنرمندان در محل سینما ساحل اهواز برگزار شد.
حجت‌الاسلام سیدمحمدهادی شفیعی، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان خوزستان با اشاره به نقش هنر در انتقال مفاهیم ارزشی، اظهار کرد: عملکرد حوزه هنری باید در مسیر رضایت امام زمان (عج) قرار گیرد و این مهم جز با اخلاص، مشورت‌های صادقانه و توصیه‌های خالصانه از سوی فعالان فرهنگی محقق نخواهد شد.
وی با تقدیر از تلاش‌های همکاران ستادی حوزه هنری و همراهی چهره‌های فرهنگی استان، تصریح کرد: جبهه هنر انقلاب اسلامی در خوزستان با حفظ روحیه همکاری و تواضع، مسیر تعالی فرهنگی را دنبال می‌کند.
تحول هنر انقلاب در خوزستان با همدلی نهادهای فرهنگی
محمد شهبازگهروئی، رئیس سابق حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان، در ادامه آیین امانت‌سپاری از همراهی مسئولان کشوری و استانی در مسیر تحول فرهنگی استان قدردانی کرد.
وی با اشاره به هفته دفاع مقدس، سبک زندگی شهدا را الگوی زیست امروز دانست و تأکید کرد: مسئولیت فرهنگی امانتی الهی است که تنها زمانی می‌توان آن را زمین گذاشت که مردم در چارچوب مکتب خود به حیات جاویدان رسیده باشند.
شهبازگهروئی با مرور دوران مسئولیت خود خاطرنشان کرد: از آغاز، این مسئولیت را با تمام توان پذیرفتیم تا امروز کمتر شرمنده باشیم.
پس از 230 هفته، این امانت را به حجت‌الاسلام سیدمحمدهادی شفیعی می‌سپارم که سال‌ها یار و همراه ما بود.
رئیس سابق حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان به دستاوردهای دوره مسئولیت خود اشاره کرد: آغاز مسیر تحول با شب شعر شهید فخری‌زاده، تدوین سند زیست‌بوم فرهنگی و نقشه تحول پنج‌ساله، راه‌اندازی روایتخانه انقلاب، مرکز جریان‌سازی رسانه، هیئت تحریریه هنر، جذب 10 هنرمند انقلابی و تقویت مرکز راهبردی طرح و برنامه بود.
وی افزود: اعتبارات عمرانی 100 برابر شد، ساختمان جدید خریداری و فضای اداری سه برابر شد.
تولیدات هنری و رویدادها رشد چشمگیر داشتند.
ارتباط با استان بصره برقرار شد و مجمع بین‌المللی هنر و رسانه شکل گرفت و در بحران‌هایی چون متروپل و جنگ 12 روزه نیز حضور مؤثر داشتیم.
شهبازگهروئی از نقش مدیران حوزه هنری کشور در این مسیر یاد کرد و گفت: بدون همدلی آنان، این تحول ممکن نبود.
همچنین از ظرفیت بی‌نظیر استان در هم‌افزایی نهادهای فرهنگی سخن گفت و آن‌را سرمایه‌ای بی‌بدیل دانست.
رئیس سابق حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان از خانواده هنر انقلاب اسلامی خوزستان به‌عنوان همراهان مسیر تحول فرهنگی یاد و ابراز کرد: اگر موفقیتی حاصل شده، نتیجه تلاش جمعی بوده است.
خود را ذره‌ای ناچیز از این اقیانوس می‌دانم و جز سخنرانی محترمانه، نقشی نداشتم.
امیدوارم اشتباهاتم را ببخشید و برادر کوچک‌تان را حلال کنید.
وی در پایان خدمتگزاری بی‌منت به مردم خوزستان را وظیفه دانست و گفت: حق این مردم شریف، بیش از آن چیزی است که تاکنون انجام شده است.
در پایان مراسم، همکاران حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان با اهدای هدیه‌ای معنوی از تلاش‌ها و خدمات محمد شهباز گهرویی تقدیر کردند.
انتهای پیام/