خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 02 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنگ بین ایران و اسرائیل، تقابل جبهه حق و باطل است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 12:53
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس جنگ بین ایران و اسرائیل، تقابل جبهه حق و باطل دانست که در طول تاریخ وجود داشته و این نبرد، نبرد تمدنی نهایی و سرنوشت ساز است.
جنگ،هشت،روزه،ساعت،تقابل،جبهه،نظام،دوازده،تحميلي،كشيد،سپاه،دشمن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام محمودی‌زاده در جمع پایوران ناحیه مقاومت بسیج جویم به مناسبت هفته دفاع مقدس، با بیان شباهت‌ها و تفاوت‌های جنگ هشت ساله و 12 روزه، اظهار کرد: اولا هر دو جنگ در ادامه تقابل بین اردوگاه حق و باطل بود و هیچ شکی در آن نیست.
در جنگ هشت ساله صدام به عنوان پیش قراول آمد و وارد شد، در جنگ 12 روزه خود رژیم صهیونیستی مستقیم وارد عمل شد.
وی انقلاب اسلامی را پرچم دار اردوگاه حق و جبهه حق، و در مقابلش استکبار جهانی به سردمداری آمریکا و نوچه‌هایش یا به تعبیر مقام معظم رهبری، سگ هار رژیم صهیونیستی که در اختیار آمریکاست و اقداماتی را انجام می‌دهد.
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فجر فارس هدف دشمن در هر دو جنگ را مشترک دانست و تصریح کرد: نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی و تسلیم نظام، هدف مشترک این دو جنگ تحمیلی به ایران عزیز است.
محمودی‌زاده گفت: در هر دو جنگ دشمن یک سری محاسباتی برای خودش داشت، در سال 59 نگاهش این بود که جمهوری اسلامی، یک نظام نوپاست و هیچ گونه آمادگی ندارد، ارتش، ارتش فرسوده و وابسته ای است و سپاه تازه شکل گرفته، ریشه های انقلاب هنوز محکم نشده و با همان خیال خام، وارد جنگ شدند.
وی با بیان اینکه در جنگ دوازده روزه دقیقا با همین نیت و امید که هفتاد و دو ساعت کار تمام است و بعد از هفتاد و دو ساعت همه چیز به همه اهدافی که داشتند می رسند، ادامه داد: نتیجه در جنگ هشت ساله این شد که هشت سال طول کشید و آخر به هیچ کدام از اهداف نرسیدند و در جنگ دوازده روزه هم نرسیدند.
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فجر فارس با اشاره به تفاوت جنگ 12 روزه با جنگ تحمیلی هشت ساله، گفت: تفاوت این دو در مدت زمان این تقابل است؛ در جنگ تحمیلی هشت ساله، یک سال طول کشید تا نظام توانست خودش را یک بازسازی کند، یعنی 31 شهریورماه 59 که جنگ شروع شد و اولین عملیات مهم و حساسی که انجام دادیم و توانستیم ضربه به دشمن بزنیم عملیات ثامن الائمه ( شکست حصر آبادان) بود که یک عملیات غرورآفرینی بود، اما در جنگ دوازده روزه سه چهار ساعت طول کشید تا خود را بازسازی کردیم، جنگ، حدود ساعت سه صبح شروع شد، حدود هشت و نیم صبح رهبری انتصابات جدید را انجام داده و حدود یک ساعت بعد پهپادها حرکت کردند، و پس از آن هم موشک‌ها رفتند.
محمودی‌زاده با اشاره به صحبت های مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر، افزود: اینکه ایشان در این سال‌های اخیر به مسئله صبر و استقامت خیلی تاکید می‌کنند، به این دلیل است که نکند مومنین جبهه حق سست شوند.
تقابل بین جبهه حق و باطل یک تقابل جدی است، زد و خورد هست، هم کشته می‌شوید و هم می‌کشید، اما مهم این است که یقین بدانید که شما جبهه حق هستید.
انتهای پیام/424/