خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 02 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لابی تاج برای بازگشت خطیر؟

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 08:58
در روزهای اخیر اخبار متعددی درباره تحرکات پشت پرده علی خطیر برای بازگشت به صندلی مدیرعاملی استقلال به گوش می‌رسد.
استقلال،خطير،فدراسيون،بازگشت،فوتبال،ملي،تيم،تاج

به گزارش مشرق، شنیده‌ها حکایت از آن دارد که در همین ارتباط خطیر مثل نماینده تام‌الاختیار امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی عمل کرده و بخشی از امورات او در تیم ملی و حتی در سطح فدراسیون فوتبال را پیش می‌برد؛ موضوعی که شائبه‌هایی درباره انتخاب چند بازیکن استقلال در اردوی اخیر تیم ملی هم به وجود آورده است!
از سوی دیگر گفته می‌شود مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال نیز بی‌میل نیست تا زمینه بازگشت خطیر به استقلال را فراهم کند و در این مسیر برخی رایزنی‌ها را هم آغاز کرده است.
با این حال، چند ابهام جدی پیرامون این موضوع وجود دارد.
نخست اینکه خطیر هنوز باید پاسخگوی عملکرد ناکام و پرحاشیه خود در دوران گذشته مدیریتی‌اش در استقلال باشد؛ دورانی که با بدهی‌ها، قراردادهای پرابهام و ناکامی‌های متعدد همراه بود.
دوم اینکه مشخص نیست چرا تاج که وظیفه اصلی‌اش اداره فوتبال کشور و مدیریت چالش‌های کلان فدراسیون است، به جای تمرکز بر مسائل فدراسیون، روی بازگشت خطیر به استقلال متمرکز شده است!
ابهام بعدی نیز به نقش قلعه‌نویی مربوط می‌شود.
در این خصوص این پرسش نیز مطرح می‌شود که اگر خطیر واقعاً به نمایندگی از امیر عمل می‌کند، آیا این ارتباط در آینده به بازگشت قلعه‌نویی روی نیمکت استقلال منجر خواهد شد یا خیر؟
سؤالی که فعلاً پاسخی برای آن وجود ندارد.
در این میان علی تاجرنیا و هلدینگ خلیج فارس هنوز واکنش شفافی به این تحولات نشان نداده‌اند.
پرسش اساسی این است که آیا آن‌ها قصد دارند در برابر این رایزنی‌ها و ماجراهای پشت پرده سکوت کنند یا بالاخره موضع خود را در قبال آینده استقلال روشن خواهند کرد؟