خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لوانته ۱ - ۴ رئال مادرید/ ششمین برد پیاپی در هفته ششم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 02 مهر 1404 - 08:41
رئال مادرید با درخشش وینیسیوس جونیور و کیلیان امباپه توانست با نتیجه ۴-۱ از سد لوانته بگذرد و با بردی روحیه‌بخش به دربی مادرید برسد.
رئال،جوان،لاليگا،تساوي،مادريد،گل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسیح درخشنده - بازی رئال مادرید و لوانته در هفته ششم لالیگای اسپانیا در ورزشگاه «سیوداد د والنسیا» برگزار شد؛ دیداری که با برتری ۴ بر ۱ شاگردان ژابی آلونسو به پایان رسید و ششمین پیروزی متوالی کهکشانی‌ها را رقم زد.
وینیسیوس جونیور در نیمه اول روی ۲ گل اثر مستقیم گذاشت و کیلیان امباپه در نیمه دوم ۲ گل به ثمر رساند تا برتری شیرین کهکشانی‌ها تثبیت شود.
فرانکو ماستانتوئنو مهاجم جوان آرژانتینی که گل دوم رئال را به ثمر رساند، با ۱۸ سال و ۴۰ روز پشت سر اندریک دیگر مهاجم جوان فعلی مادریدی ها، به دومین گلزن جوان رئال مادرید در لالیگا در قرن ۲۱ تبدیل شد.
با این پیروزی، رئال مادرید با ۶ برد پیاپی صدرنشین لالیگا باقی ماند و لوانته با یک برد و یک تساوی از شش بازی، در میانه پایین جدول ایستاد.
در سایر دیدار‌های دیشب لالیگا، مصاف بیلبائو و خیرونا با تساوی یک بر یک به پایان رسید، اسپانیول و والنسیا به تساوی ۲-۲ رضایت دادند و سوسیا دو بر یک از ویارئال شکست خورد.