خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لبیک فرمانده کل فراجا به رهبر انقلاب/ از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 22:12
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پی سخنان امشب فرمانده معظم کل قوا، حضرت اما خامنه ای ( مد ظله العالی ) پیامی صادر کرد.
فرمانده،ظله،العالي،خبيث،رادان،قوا،سخنان،معظم،تحقق

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی سخنان امشب فرمانده معظم کل قوا، حضرت اما خامنه ای ( مد ظله العالی ) سردار رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، پیامی به شرح ذیل صادر کرد:
محضر مقام معظم رهبری و فرمانده معزز کل قوا دام ظله العالی سلام و تحیت
سربازان جهادی و جان برکف تان در فراجا، سخنان به حق، مدبرانه، مقتدرانه و غرور آفرین حضرتعالی که مشت محکمی بر یاوه سرایی های دشمنان قسم خورده، خبیث و مزدوران آنان بود را به گوش جان شنیده و مصمم تر از گذشته، در راه تحقق فرمایشات گوهر بار، سر از پا نخواهند شناخت؛ بی شک، یاد و خاطر همرزمان شهید مان، بویژه شهدای عزیز جنگ خائنانه 12 روزه اخیر رژیم صهیونی خبیث و آمریکای جنایتکار، بر علیه ملت شجاع، شهیدپرور، مقتدر و سرافراز مان، برای همیشه تاریخ، در اذهان و قلوب ما نقش خواهد بست و تا انتقام خون گرانبهای شان و تحقق وعده الهی " فتح و نصرت "، از هیچ کوششی دریغ نخواهیم ورزید.
والعاقبه للمتقین
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران
سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان
انتهای پیام/