خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس اتهام ترامپ مبنی بر مانع‌تراشی در آتش‌بس غزه را رد کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 22:00
حماس اتهام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه مانع تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس در غزه می‌شود را رد کرد.
حماس،غزه،دستيابي،مانع

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - حماس روز سه‌شنبه اتهام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه مانع تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس در غزه می‌شود را رد کرد.
حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حماس هرگز مانعی برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه نبوده است.دولت آمریکا، میانجی‌گران و تمام جهان می‌دانند که جنایتکار جنگی (بنیامین) نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تنها طرفی است که مانع همه تلاش‌ها برای دستیابی به توافق می‌شود.»
ترامپ، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل در اوایل روز سه‌شنبه مدعی شد که حماس از آزادی اسرا در غزه یا پذیرش آتش‌بس خودداری می‌کند.
منبع: خبرگزاری فرانسه