خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موگرینی: آنچه در خلیج فارس روی می‌دهد، برای اروپا مهم است

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 20:09
موگرینی در مراسم افتتاح دفتر دیپلماتیک این اتحادیه در پایتخت کویت گفت: آنچه در خلیج فارس اتفاق می‌افتد، برای اروپا مهم است و آنچه در اروپا اتفاق می‌افتد، برای خلیج فارس مهم است.
اروپا،اتحاديه

به گزارش مشرق به نقل از فرانس ۲۴، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا امروز یکشنبه در مراسم افتتاح دفتر دیپلماتیک این اتحادیه در پایتخت کویت گفت: اتحادیه اروپا در حال افزایش حضور در خاورمیانه است.
مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا در این خصوص گفت: این اقدام ما پیامی را برای کل منطقه به همراه دارد؛ اتحادیه اروپا در حال افزایش حضور و تعامل خود در خاورمیانه است.
وی در این باره ادامه داد: آنچه در خلیج فارس اتفاق می‌افتد، برای اروپا مهم است و آنچه در اروپا اتفاق می‌افتد، برای خلیج فارس مهم است.