خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای یک مقام ارشد حزب الله

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 15:58
آمریکا ۱۰ میلیون دلار برای اطلاعات در مورد یکی از مقامات ارشد مرتبط با حزب‌الله جایزه تعیین کرد
قصير،جايزه،مالي،اطلاعات،آمريكا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - ایالات متحده تا سقف ۱۰ میلیون دلار برای اطلاعات در مورد یک چهره ارشد مرتبط با حزب‌الله و نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران جایزه تعیین کرده است.
برنامه «پاداش برای عدالت» وزارت امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه این جایزه را برای اطلاعات در مورد علی قصیر، چهره ارشد شرکت گروه طلایی که آمریکا مدعی است به حزب الله لبنان کمک مالی می کند، تعیین کرد.
بر اساس این برنامه، قصیر متهم است که از موقعیت خود در این شرکت برای کمک به حزب‌الله و نیروی قدس به منظور تأمین بودجه و فرار از تحریم‌ها از طریق فروش نفت، فولاد و کالا‌های غیرقانونی دیگر استفاده کرده است.
همچنین ادعا شده است که او فعالیت‌های مالی بین حزب‌الله و سپاه را هماهنگ می‌کرده است.
وزارت امور خارجه آمریکا گفت هر فردی با اطلاعات درباره قصیر، شبکه‌های مالی حزب‌الله یا فعالیت‌های مرتبط ممکن است واجد شرایط دریافت جایزه باشد.
منبع: رویترز