خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 01 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران در دانشگاه هنر / 150 هنرجو در کارگاه‌ها - تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 01 مهر 1404 - 11:30
سی ودومین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران با حضور 150 هنرجوی برگزیده از میان بیش از 1200 متقاضی، صبح سه شنبه اول مهر در دانشگاه هنر تهران آغاز به کار کرد.
دانشگاه،جشنواره،هنر،تجسمي،هنرهاي،رويداد،آغاز،كشور،ايران،150، ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تهران – اول مهر 1404 - ساعت 8 و 30 دقیقه‌ی صبح؛ سی‌ودومین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران در دانشگاه هنر افتتاح شد؛ رویدادی که به گفته مسئولان، سکویی برای شناسایی استعدادها و پیوند نسل تازه هنرمندان با فضای حرفه‌ای کشور است.
انتخاب 150 نفر از میان 1200 متقاضی کار آسانی نبود
در ابتدای مراسم، رضوان صادق‌زاده دبیر جشنواره با ابراز خوشحالی از پذیرش این مسئولیت گفت: «ابتدا کمی تردید داشتم اما افتخار کردم که دبیر جشنواره شدم.
با وجود مشکلات، همکارانم تلاش کردند تا شما هنرجویان کمترین چالش را تجربه کنید.»
او با اشاره به گستردگی شرکت‌کنندگان افزود: «انتخاب 150 نفر از میان بیش از 1200 متقاضی بسیار دشوار بود.
تفاوت میان کسانی که انتخاب شدند و نشدند، اندک است.
امیدوارم این چهار روز در دانشگاه هنر تجربه‌ای لذت‌بخش برای شما باشد.»
دانشگاه هنر، مقصد آینده برخی از شما خواهد بود
در ادامه، جمال عرب‌زاده رئیس دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر، به نمایندگی از ریاست دانشگاه حضور یافت و گفت: «باید از دبیرخانه جشنواره قدردانی کنیم که هر روز برای برگزاری این رویداد تلاش کردند.
پس از تابستانی سخت، دیدن شور و شوق شما مایه دلگرمی است.»
او با اشاره به جایگاه دانشگاه هنر افزود: «برای بسیاری از شما، این دانشگاه مقصد آینده‌تان خواهد بود.
خوشحالیم که امروز با شوق و انگیزه در این فضا حضور دارید.»
این رویداد آغاز تعهدی یک‌ساله است
سخنران پایانی مراسم، آیدین مهدی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
او با تاکید بر اهمیت جایگاه دانشگاه هنر گفت: «این دانشگاه مرکز گردهمایی بزرگان فرهنگ و هنر ایران است و بسیاری از هنرمندان مطرح کشور از همین فضا مسیر حرفه‌ای خود را آغاز کردند.»
مهدی‌زاده با تأکید بر جنبه انسانی جشنواره افزود: «هرچند این رویداد شکل رقابتی دارد، اما مهم‌تر از انتخاب‌ها، دوستی‌هایی است که میان شما شکل می‌گیرد.
این جشنواره تنها رویداد فرآیندمحور کشور است.»
او در پایان گفت: «این جشنواره برای شما پایان راه نیست.
از امروز اداره کل هنرهای تجسمی و دانشگاه هنر تعهدی یک‌ساله نسبت به شما دارند تا موانع احتمالی مسیرتان را برطرف کنند.»
پس از سخنرانی‌های کوتاه و انجام تعارفاتِ رایج، شرکت کنندگان در جشنواره سی‌ودومِ هنرهای تجسمی جوانان ایران، به کارگاه‌های تخصصی رفتند تا هر کدام زیر نظر یکی از استادان کار خود را آغاز کنند.
سی‌ودومین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران با حضور 150 هنرجو از سراسر کشور آغاز شد؛ رویدادی که مسئولان آن را فرصتی برای رشد، کشف استعدادها و تداوم ارتباط میان نسل تازه هنرمندان و نهادهای فرهنگی می‌دانند.
انتهای پیام/