خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود ۴۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 تیر 1398 - 19:23
یاسوج- مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از وجود ۴۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان خبر داد.
صفوي،نژاد،استان،راهسازي،ياسوج،كيلومتر،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید نژاد صفوی ظهر یکشنبه در تور خبری بازدید از پروژه‌های راهسازی کهگیلویه و بویواحمد افزود: بیش از ۶۰۰۰ کیلومتر راه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۴۰۰۰ کیلومتر آن روستایی است.
نژاد صفوی با بیان اینکه در استان آزاد راهی وجود ندارد، تصریح کرد: ۱۳۷ کیلومتر طول بزرگ راه‌های استان است.
نژاد صفوی از اجرای دهها پروژه راهسازی در استان خبر داد و اظهار کرد: ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی و عملیات اجرای راهسازی ۱۷ روستا نیز با هدف اتصال به پروژه پاتاوه به دهدشت در دست اقدام است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به اجرای واریانت ۴ کیلومتری در محور یاسوج به شیراز، بیان کرد: لوله‌های این پروژه نیز خریداری و اجرای عملیات را خواهیم داشت.
نژاد صفوی با بیان اینکه پروژه‌هایی مانند یاسوج به سی سخت- یاسوج - سمیرم و یاسوج- سپیدار نیز در دست اقدام هستند، خاطرنشان کرد: بهبود شرایط ترافیکی و کاهش تصادفات از خروجی‌های تحقق این پروژه‌ها خواهد بود.
نژاد صفوی به تکمیل پل سوم بشار اشاره کرد و گفت: این پروژه تا دهه فجر سال جاری با تکمیل فاز دوم، به بهره کامل خواهد رسید.
وی افزود: در تمام نقاط استان پروژه‌های راهسازی در دست ساخت است و بهسازی دهها مسیر نیز عملیاتی خواهد شد.
نژاد صفوی با اشاره به ضرورت تبیین خدمات نظام در سطح جامعه، عنوان داشت: علیرغم همه مشکلات، خدمات زیادی در چهل ساله انقلاب اسلامی در حوزه راه استان انجام شده است.